Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Σασμός: «Ανοίγω σαμπάνιες» - "Τρελάθηκε" το Twitter με τη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ και τον γιο τους

Η σκηνή που όλοι περιμένανε

Σασμός: «Ανοίγω σαμπάνιες» -
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του AlphaΣασμός(δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου και όπως ήταν αναμενόμενο, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και οι τηλεθεατές έμειναν ξανά με το στόμα ανοιχτό (διαβάστε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό μας).

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής και τα προβλήματα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, αφού ο Νικηφόρος γίνεται σύμμαχος της Καλλιόπης. Η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα κτήματα, όμως βρίσκει απέναντί της τον Παύλο και την Ασπα. Μπορεί η χαρά της Αργυρώς με την επιστροφή του Αστέρη να είναι μεγάλη, ωστόσο τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ τους και φτάνουν σε αδιέξοδο.

Εκείνος την πιέζει να τους πουλήσει τα κτήματα, όμως η Αργυρώ έχει προς το παρόν τις αμφιβολίες της. «Δεν είναι τόσο απλό, Αστέρη. Η οικογένειά σου έχει πονέσει τη δική μου. Δεν είναι τόσο εύκολο τα κτήματα να περάσουν ξανά στα δικά σας χέρια», του λέει και πριν προλάβει να συνεχίσει λόγια της, εκείνος της απαντά: «Είναι για το καλό όλων μας. Δεν το καταλαβαίνεις; Η μόνη λύση για να ηρεμήσει το χωριό. Και να ηρεμήσουμε κι εμείς. Πείσε την οικογένειά σου να γίνει η πώληση. Σου το ζητώ σαν χάρη. Ξέρω πως δεν μου αξίζει από εσένα χάρη, αλλά...», της εξηγεί αλλά ξαφνικά νιώθει ανίκανος να συνεχίσει την κουβέντα τους. Βλέπει ότι ο διάλογός τους δεν οδηγεί πουθενά και φεύγει από μπροστά της, αφήνοντάς της έτσι χώρο και χρόνο για να το σκεφτεί.

Ωστόσο, η Ασπα που έχει παρατηρήσει τη ρήξη στη σχέση της ξαδέλφης της, κατηγορεί ανοιχτά τον Αστέρη όταν αυτός εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της. «Στη θέση σου δεν θα είχα γυρίσει πίσω. Βασανίζεστε και οι δύο αλλά το
σημαντικότερο είναι ότι καταστρέφετε και τις ζωές των γύρω σας. Η ιστορία σας έχει τελειώσει, αλλά εσύ δεν εννοείς να το καταλάβεις. Αφησε την Αργυρώ ήσυχη. Δεν έχεις κανένα μέλλον μαζί της. Ούτε καν παρόν. Και εσένα είναι δικαίωμά σου να μη συνεχίζεις τη ζωή σου, όμως η Αργυρώ έχει ήδη μια οικογένεια, ένα παιδί που πρέπει να προστατεύσει», του επισημαίνει.

Αφού γίνεται ξεκάθαρο στη Καλλιόπη πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα σχέδιά της περί εκδίκησης των Βρουλάκηδων, βρίσκει καταφύγιο στην παρέα των ανιψιών της και του Νικηφόρου, που συνεχίζει να πιστεύει πως ο Παύλος ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα του. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να απασχολήσει τα παιδιά της. Μαθιός και Αστέρης συζητούν για τη μητέρα τους που είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα προκειμένου τα κτήματα της Ανθούλας να μην τα διαχειρίζονται οι νούμερο ένα εχθροί της. «Ανησυχώ για εκείνη. Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει αλλά πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να λογοδοτήσει στον Αντώνη για τις πράξεις της», λέει ο Αστέρης και ο Μαθιός συμφωνεί και επαυξάνει.

Τέλος, προτείνει να την παρακολουθήσουν για κάποιο διάστημα για να σιγουρευτούν πως δεν θα βάλει τη ζωή κανενός σε κίνδυνο. Εξω από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής κυκλοφορεί η Νάντια που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μάθει αν εκείνος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Καταγράφει και παρατηρεί κάθε κίνηση του Μαθιού, ο οποίος έχει αρχίσει να νιώθει ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση. «Πρόσεξες τίποτα περίεργο; Καμία ύποπτη κίνηση στην περιοχή;», ρωτά λίγο αργότερα τη Βασιλική, με ύφος που όμως δεν προδίδει ανησυχία. «Τίποτα. Γιατί ρωτάς;», του απαντάει και εκείνος σπεύδει να την καθησυχάσει: «Θέλω απλά να ξέρω μήπως οι Βρουλάκηδες έχουν το θράσος να εμφανιστούν ξανά κοντά μας».

Λίγο πιο μακριά, στο σπίτι της οικογένειας Αγγελάκη, επικρατεί μεγάλη στενοχώρια αφού η Θοδώρα αποφάσισε να φύγει και να ζήσει με τον Λευτέρη. Αννα και Παντελής συζητούν με όση ψυχραιμία διαθέτουν μήπως υπάρχει τρόπος να τη φέρουν ξανά κοντά τους.

Η συνάντηση Αργυρώς - Αστέρη στο χθεσινό 28/11 επεισόδιο του Σασμού & τα tweets του κόσμου

Η σκηνή όπως που φυσικά σχολιάστηκε περισσότερο από όλες, ήταν αυτή με την συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ και τον γιο τους, με τον πρώτο να μην γνωρίζει ακόμα πως ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του twitter “έλιωσαν” βλέποντας αυτή τη σκηνή και ανυπομονούν να τους δουν και πάλι ζευγάρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Σοκ! Νεκρός ο Μανώλης;

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν έρωτα - «Μη με αφήνεις»

Share