Ο παράδεισος των κυριών: «Χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας» - Έξαλλο το twitter με την συμπεριφορά του Πάρη προς την Αμαλία

Σίγουρα από τους πιο μισητούς χαρακτήρες της σειράς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο παράδεισος των κυριών: «Χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας» - Έξαλλο το twitter με την συμπεριφορά του Πάρη προς την Αμαλία

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 29/11 στην σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση).

Συγκεκριμένα, είδαμε τον Ντίνο να αντιμετωπίζει την Αμαλία με έναν τρόπο που η ίδια ποτέ δεν θα περίμενε, ενώ ο Χριστόφορος αποφάσισε να της επιβάλλει κάποια αυστηρά όρια για να την κρατήσει μακριά του. Ο Μεμάς επέμενε εντωμεταξύ να μάθει τον λόγο που θέλει να πουλήσει η Ζηνοβία το σπίτι, ενώ τους κατασκόπευε κάποιος που κατάφερε να συλλέξει μια μακάβρια πληροφορία.

Η Αμαλία μάλιστα έπιασε τον Ντίνο με την Ντέπυ, ενώ ο ο Θανάσης εξανάγκασε τη Ματούλα να πάνε στο τμήμα για να αλλάξει την κατάθεσή της, μια απρόσμενη όμως επίσκεψη στο σπίτι τους ματαίωσε τα σχέδιά του και δεν είναι άλλοι από τους γονείς της Μιράντας: «Τι θέλετε εσείς εδώ; Δεν πάτε στο διάολο, ξεκουμπιστείτε από το σπίτι μου», τους είπε, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να τους τρομοκρατήσει.

Βέβαια, το Twitter σχολίασε μια συγκεκριμένη σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο και αυτή δεν ήταν άλλη από τη στιγμή που ο Πάρης συναντιέται με την Αμαλία, η οποία έμεινε έγκυος και εξαιτίας αυτού χώρισε με τον Ντίνο.

Εκείνη λοιπόν τον συνάντησε έξω από τον «παράδεισο των κυριών» και του έριξε ευθύνες μιας κι ήταν εκείνος που ξεκάθαρα της κατέστρεψε την ζωή, ωστόσο ο Πάρης αρνείται να αντιληφθεί το κακό που της έκανε και μάλιστα το ξέσπασμα μπροστά στους γονείς του έκανε για ακόμη μια φορά τους τουιτεράδες έξαλλους!

Τα tweets για τον Πάρη στον Παράδεισο των Κυριών

Όσον αφορά τις εξελίξεις του αποψινού 30/11 επεισοδίου, η Αμαλία, βάζοντας στην άκρη τον θυμό της για την αντίδραση του Ντίνου στο νέο τής εγκυμοσύνης, πηγαίνει να τον βρει. Εκεί όμως έρχεται αντιμέτωπη με μια εικόνα που τη σοκάρει. Η Ντέπυ Βλαστού έχει πάει να συναντήσει τον Ντίνο για να μιλήσουν για τον «Παράδεισο», η Αμαλία όμως νομίζει ότι συνεχίζει να έχει σχέση μαζί της και φεύγει απογοητευμένη. Την ίδια στιγμή ο πατέρας της Μιράντας, ο Δονάτος, βρίσκεται στο σπίτι του Χρηστίδη αποφασισμένος να ξεπλύνει με αίμα το κακό που έκανε στην κόρη του: «Θα πεθάνεις, ρε!

Πώς τόλμησες να κάνεις αυτό στο παιδί μου; Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», του απειλεί… Από την άλλη, η στιγμή να καταθέσει η Ντέπυ, γι’ αυτά που έγινε μάρτυρας τη νύχτα του φόνου, έφτασε… Θα προλάβει ο Χρηστίδης να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ή ο Δονάτος θα πάρει τον νόμο στα χέρια του;