Σασμός: «Σμίξτε τους επιτέλους...» - Κύμα υποστήριξης για Αστέρη και Αργυρώ στο Twitter

Πανικός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Σμίξτε τους επιτέλους...» - Κύμα υποστήριξης για Αστέρη και Αργυρώ στο Twitter

Η συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς στο αποψινό (1/12) επεισόδιο του Σασμού ήταν αρκετή για να κάνει το κοινό να ξεσπάσει και να απαιτήσει από τους σεναριογράφους της σειράς να τους κάνουν και πάλι ζευγάρι. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών είναι τόσο μεγάλη που οι τηλεθεατές δεν μπορούν να περιμένουν την επανασύνδεση.

Μπορεί λοιπόν τα νούμερα τηλεθέασης να σημειώνουν μικρή πτώση, ωστόσο το κοινό συνεχίζει και σχολιάζει ασταμάτητα τις εξελίξεις.

Στο αποψινό (1/12) επεισόδιο, η Αργυρώ ρώτησε τον Αστέρη αν του χρωστάει κάτι, μιας και δεν γνωρίζει πως ο πρώην αγαπημένος της ήταν αυτός που είχε δώσει το νεφρό του προκειμένου να σωθεί η ζωή της.

Τα σχόλια του Twitter για την επανασύνδεση Αστέρη - Αργυρώς στον Σασμό

Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί της Αργυρώς

Η ώρα της κρίσης έχει έρθει. Είναι η ώρα που θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για τα κτήματα που πέρασαν στα χέρια της Αργυρώς. Η διαθήκη του Αγγελου έγραφε αυτό ως τελευταία του επιθυμία και ενώ όλοι όφειλαν να τη σεβαστούν, έχει ξεσπάσει ένας άτυπος πόλεμος στο χωριό για τα χωράφια. Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το συγκεκριμένο θέμα. Η Μαθιός πρότεινε να αγοράσουν τα κτήματα και με αυτόν τον τρόπο να οδηγηθούν στον σασμό, όμως στην οικογένεια της Αργυρώς δεν συμφωνούν όλοι. Η Ασπα και ο Παύλος είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν θα το ήθελε ο Αγγελος αν ζούσε. «Κάλλιο να τα χάριζε, παρά να τα επέστρεφε στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Θα μας βλέπει ο ανιψιός μου και θα στριφογυρίζει στον τάφο του. Μην τα δώσεις, Αργυρούλα μου. Μόνο κακό θα κάνει αυτή σου η απόφαση. Σε όλους μας», τονίζει ο Παύλος, ο οποίος μάλιστα είχε προσπαθήσει να πείσει την Αργυρώ να τα αγοράσει από εκείνη αλλά του είχε αρνηθεί. Θετικές είναι μόνο η Μαρίνα και η γιαγιά Ρηνιώ, που κουρασμένες από τη χρόνια διαμάχη με την οικογένεια των Σταματάκηδων, το βλέπουν σαν μια υπέροχη αφορμή για να φτάσουν στην ειρήνη. Η Αργυρώ για μια ακόμη φορά βρίσκεται σε δίλημμα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει. «Αυτό ήταν το θέλημα του αδελφού μου και θα το σεβαστώ», του λέει και συνεχίζει: «Φαίνεται πως είναι γραφτό οι οικογένειές μας να μη μονιάσουν ποτέ, Αστέρη». Ο

Αστέρης δεν προσπαθήσει να την πείσει να αλλάξει γνώμη, όμως λίγο αργότερα, όταν η Καλλιόπη μάθει την τελική της απόφαση, θα γίνει έξαλλη. Δεν σταματά να εκτοξεύει απειλές για τους Βρουλάκηδες που χρόνια τώρα μπαίνουν στο διάβα της και της χαλούν τα σχέδια. Η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να δημιουργεί αναταραχή και ανησυχία στο μικρό χωριό της Ανω Ποριάς. Φοβούνται πως ίσως τα γεγονότα φέρουν στην επιφάνεια την παλιά βεντέτα και βγουν έξω τα όπλα. Μάταια ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ξανά να ηρεμήσει τα πνεύματα κάνοντας μια κουβέντα με την Καλλιόπη.

«Ηρέμησε, Καλλιόπη, και σκέψου πριν πράξεις. Το χωριό μας δεν έχει χώρο για άλλους μπελάδες. Κουράστηκαν οι ψυχές μας. Αρκετή αναστάτωση έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια. Ασε τα κτήματα στα χέρια που βρίσκονται τώρα. Σεβάσου την επιθυμία του νεκρού και βάλε έτσι ένα τέλος στην έχθρα μεταξύ σας. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος;», τη ρωτά μα η καπετάνισσα δεν χάνει χρόνο να τον κατηγορήσει πως τα λόγια του είναι υποκινούμενα από την οικογένεια της Μαρίνας. «Δεν είναι πλέον μόνες, παπά μου, για να τις υπερασπίζεται ετσά. Εχουν τον Παύλο κοντά τους και μάλιστα εκείνος θέλει να καταστρέψει το βιος μας, ό,τι δημιούργησε ο Βασίλης μου τόσα χρόνια. Εκείνος θέλει να μας πάρει ό,τι μας ανήκει», του λέει αλλά ο παπάς δεν συμμερίζεται την άποψή της