Σασμός: «Θέλουμε και φιλί κύριε Alpha μου» - Στα ''κάγκελα'' το twitter με τον πάγο ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Πολλές οι αντιδράσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Θέλουμε και φιλί κύριε Alpha μου» - Στα ''κάγκελα'' το twitter με τον πάγο ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Οι εξελίξεις στον Σασμό του Alpha είναι συνεχώς καταιγιστικές και όσο βλέπουμε τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να τσακώνονται για τον τρόπο, με τον οποίο θα μοιράσουν τα χωράφια του Άγγελου, παράλληλα βλέπουμε και έναν έρωτα να φουντώνει.

Αυτός δεν είναι άλλος από εκείνον της Αργυρούς και του Αστέρη, οι οποίοι παρά τα όσα έχουν περάσει από την πρώτη σεζόν, πλέον βρίσκουν την αφορμή να μιλάνε μεταξύ τους, λόγω της κληρονομίας.

Έτσι λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/12 (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις όλης της εβδομάδας) είδαμε το πρώην ζευγάρι να πηγαίνει ξανά στο σπίτι στο βουνό, σε μία συζήτηση, που αν και έφτασε κοντά στο φιλί εν τέλει δε κατέληξε εκεί. Οι χρήστες του twitter φυσικά, που δε μπορούν άλλο να περιμένουν για αυτήν την σκηνή έκαναν μοναδικά σχόλια στην πλατφόρμα.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς στο Σασμό

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 6/12

Μιας μεγάλης πυρκαγιά που απειλεί την περιουσία των Σταματάκηδων. Ομως ο Παύλος, που έχει βρεθεί έξω από το σπίτι τους, ξεχνά την κόντρα που τους χωρίζει και προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, οι δυνατές φλόγες θα τον ακινητοποιήσουν και θα θέσουν τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο. Οταν λοιπόν λίγο αργότερα θα σπεύσουν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής και αστυνομικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, θα βρουν τον Παύλο και θα απορήσουν. Αρχικά τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο και έπειτα θα ξεκινήσουν τις ανακρίσεις. Εν τω μεταξύ, η φωτιά και ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε, έχει αρχίσει να προβληματίζει όλο το χωριό.

Τα σενάρια για το πώς ξεκίνησε και ακόμα περισσότερο ποιος την έβαλε, έχουν αρχίζει να αυξάνονται. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους καθώς είναι σίγουρος ότι πίσω από αυτή την πράξη κρύβεται ο Παύλος. «Τι άλλο θέλουν από εμάς, θεία; Αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους πρέπει να τους το βγάλουμε! Είναι καιρός τώρα που δεν έχουμε απαντήσει. Μάλλον τους αξίζει να τους βάλουμε λίγο στη θέση τους», της λέει και μοιραία τον θαυμάζει για τη λεβεντιά του. Την ίδια ώρα η Βασιλική τρέμει γιατί νιώθει πως όλο αυτό δεν θα έχει ευνοϊκή κατάληξη. Και ενώ ο Νικηφόρος συμμαχεί με την Καλλιόπη, ο Αστέρης κάνει ό,τι μπορεί για να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς όμως να ξέρει πως η Αργυρώ, με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους, τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.