Σασμός: «Σίχαμα των σιχαμάτων» - Έτοιμο να πέσει να φάει τον Σταύρο το twitter μετά την ανακοίνωση διαζυγίου

Έξαλλοι οι χρήστες με την αντίδρασή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Σίχαμα των σιχαμάτων» - Έτοιμο να πέσει να φάει τον Σταύρο το twitter μετά την ανακοίνωση διαζυγίου

Ο κακός χαμός έγινε για άλλη μια φορά στο Σασμό του Alpha, αφού στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 7/12 είδαμε μια ανακοίνωση βόμβα για την αγαπημένη σειρά.

Η Αργυρώ, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει ό,τι της έχει απομείνει, είναι γεγονός, πως αρχίζει να γυρνάει στο παρελθόν της και κυρίως σε όσα είχε νιώσει για τον Αστέρη, τον πατέρα του παιδιού της.

Έτσι λοιπόν, η Βρουλάκη πήρε την απόφαση και ανακοίνωσε στον Σταύρο, τον άντρα που την ακολούθησε από τα Γιάννενα στην Κρήτη, πως δε μπορούν να συνεχίσουν μαζί, ζητώντας του διαζύγιο.

Εκείνος φυσικά θολωμένος από όσα νιώθει για εκείνη αντέδρασε με τον χειρότερο τρόπο (δείτε εδώ όσα πρόκειται να συμβούν με εκείνον και τον Αστέρη) και άρχισε να δείχνει τον κακό εαυτό του.

Οι χρήστες στο twitter, που γενικά δεν έχουν δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια στον συγκεκριμένο ήρωα, τον σχολίασαν με τον χειρότερο τρόπο με αμέτρητα tweets.

Οι αντιδράσεις στο twitter με τον Σταύρο και την ανακοίνωση του διαζυγίου στο Σασμό

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 8/12

Ενα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Σταύρο πως ο Αστέρης έσωσε την Αργυρώ στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και αυτό τον κάνει να χάσει τελείως τον έλεγχο. Αργυρώ και Μαρίνα έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους μήπως και χάσουν την επιμέλεια του παιδιού αλλά την ίδια στιγμή αποφασίζουν να μην αφήσουν κανέναν να τους κλέψει το ακριβότερο δώρο που έχουν στα χέρια τους. Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει βλέποντάς τη να μη λείπει από το πλευρό του Παύλου, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά… σασμό.