Αυτή η Νύχτα Μένει: «Μίλησες στην ψυχή μου» - Η σκηνή του Τσορτέκη και της Καρβούνη που άφησε άφωνο το κοινό στο χθεσινό (7/12) επεισόδιο

Αντέδρασε και η Ναταλία Γερμανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτή η Νύχτα Μένει: «Μίλησες στην ψυχή μου» - Η σκηνή του Τσορτέκη και της Καρβούνη που άφησε άφωνο το κοινό στο χθεσινό (7/12) επεισόδιο

Ένα ακόμα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει κατάφερε να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, μία σκηνή από το ραντεβού της Νίτσας και του Γιώργου ήρθε να φέρει θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, ενώ θέση πήρε και η Ναταλία Γερμανού.

«Υπάρχουν σκηνές και στη μία και στην άλλη σειρά και σε ταινίες μεγάλου μήκους με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας τεχνικά να συμβούν αλλά και ερμηνευτικά να αποτυπωθούν εκείνη τη στιγμή.

Η σκηνή που γυρίσαμε στο Αυτή η Νύχτα Μένει, όπου χορεύω μπροστά στο αγροτικό για τη Νίτσα (δείτε εδώ πώς τη σχολίασε ο κόσμος) ήταν ένα πράγμα που από τη στιγμή που ξεκίνησε άρχισε ένας παροξυσμός που συμμετείχαν ενεργειακά σχεδόν όλοι. Είναι μία μέθη που συνέβαινε πραγματικά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σειρά ο Γιάννης Τσορτέκης.

Αυτή τη φορά, το κοινό συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την αγνή σχέση του Γιώργη και της Νίτσας καθώς και με τη νότα αισιοδοξίας που καταφέρνουν να δώσουν οι δύο αυτοί χαρακτήρες μέσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι στην αγαπημένη σειρά.

Τα σχόλια του Twitter για το Αυτή η Νύχτα Μένει

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Η αποκάλυψη της Νίτσας για το παρελθόν της Ζέτας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία. «Πώς το έκανες αυτό; Γιατί; Γιατί μπλέχτηκες;», φωνάζει στη Νίτσα η Ζέτα και εκείνη της απαντάει: «Το έκανα για το καλό σου, έπρεπε». Στο μεταξύ, μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα κρατήσει μακριά τη Ζέτα με τον Στρατή μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα.

Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για την απόπειρα αυτοκτονίας του Μίλτου. Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα: «Τολμάς να πεις την αλήθεια; Αντε τράβα, πήγαινε στα κορίτσια, πήγαινε στον Γιώργη, πήγαινε παντού και πες γιατί σε διώξαμε με τη Μαρίνα; Τράβα ρε, τι με κοιτάς; Πού να πας να το πεις! Εξαφανίσου και μη σε δω ξανά μπροστά μου».

Ο Αλέξανδρος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω. Ομως, βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, ο Χρήστος καταλήγει στη Βρεττώ και για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα. Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.