Σασμός: «Λυπήσου μας, μωρέ» - "Ταράχτηκε" το Twitter με την συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς

Τα λόγια που αντάλλαξαν προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Λυπήσου μας, μωρέ» -

Μπορεί μετά το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού οι τηλεθεατές να ήταν έξαλλοι (δείτε εδώ γιατί), ύστερα όμως από τις σκηνές που προβλήθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης 13/12 κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα και, μάλλον, όλοι δικαιώθηκαν.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντήθηκαν, αφού ο πρώτος είχε σκοπό να ομολογήσει πως εκείνος είναι ο δότης του νεφρού της, αλλά εν τέλει της αποκάλυψε απλώς πως γνωρίζει την κατάσταση της υγείας της. Μπορεί η αλήθεια να μην έλαμψε, ωστόσο τα λόγια που αντάλλαξαν έκαναν το κοινό να συγκινηθεί.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό

Η Καλλιόπη ερωτεύεται!

Είναι γνωστό πως ο Παύλος Βρουλάκης από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την Αιμιλία, τον πρώτο του έρωτα, όταν επέστρεψε στο νησί, ένιωσε την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια γνωρίζοντας πως πλέον εκείνη έχει φτιάξει τη ζωή της με τον κολλητό του.

Όμως, σε κάθε επεισόδιο οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, κάτι που σημαίνει πως η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει, ούτε από την πλευρά της Αιμιλίας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να συγκρατηθούν και εν τέλει θα γίνουν ξανά ζευγάρι.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Αυτό σημαίνει όμως, πως ο σύζυγος της Αιμιλίας, ο Δημήτρης θα μείνει ελεύθερος και έτσι θα ανοίξουν πολλές πόρτες για εκείνον. Ο ίδιος έχει ήδη μία πολύ καλή σχέση με την Καλλιόπη, η οποία είναι και πελάτισσά του ιατρείο του και φήμες θέλουν να αναπτύσσεται μεταξύ τους κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, διότι η καπετάνισσα προσπαθεί να διατηρήσει την τιμή και τη μνήμη του Βασίλη της καθαρή, όμως εάν το ειδύλλιο είναι δυνατό, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.