Σασμός: «Η Άννα έκανε 4η δόση Astra Zeneca;» - Πέρασε και δεν άγγιξε η επανάσταση της εναντίον του Παντελή

Κλάμα στο Twitter!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Η Άννα έκανε 4η δόση Astra Zeneca;» - Πέρασε και δεν άγγιξε η επανάσταση της εναντίον του Παντελή

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις στον Σασμό (δείτε εδώ όλα όσα θα συμβούν πριν παιχτούν στην τηλεόραση), ωστόσο ήδη από το επεισόδιο της Κυριακής 18/12 γίνεται ο χαμός! Μέχρι και η Άννα έφτασε στο αμήν, λόγω του άντρα της Παντελή, ο οποίος είναι βυθισμένος στα χρέη.

Έτσι, αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά της, να φύγει από το σπίτι και να το αφήσει μόνο του, αλλά πρώτα ήθελε να τον δει για να του πει κατάμουτρα όλα όσα ήθελε να βγάλει από μέσα της.

«Ποτέ σου δεν με υπολόγισες. Ποτέ. Εγώ ήμουν η υπηρέτριά σου για το σπίτι, η σερβιτόρα σου στο μαγαζί, παρά μάνα να μεγαλώνει τα παιδιά σου και τίποτα παραπάνω. Δεν το θέλω άλλο αυτό. Ίσως ήρθε η ώρα να φύγω κι εγώ από το σπίτι», του φώναζε, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να την πείσει να μείνει δίπλα του.

Οι αντιδράσεις στο Twitter στα λόγια της Άννας κατά του Παντελή στον Σασμό

Όσο δυνατή κι αν ήταν αυτή η σκηνή, όμως, πολλοί από τους τηλεθεατές δεν εντυπωσιάστηκαν και ίσα ίσα θεώρησαν πως όλο αυτό έγινε ίσα ίσα για να γεμίσει το επεισόδιο. Λίγοι ήταν εκείνοι που επιβράβευσαν την Άννα για το κουράγιο και την δύναμή της.

«Βόμβα» - Στέλλα και Ευθύμης ζευγάρι!

Πόσες ανατροπές πια σε αυτή την κορυφαία σειρά του ALPHA; Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε πως στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα μαθευτεί πως ο Παπά Μιχάλης εμπλέκεται σε βαρβάτο θάνατο (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) αλλά όπως φαίνεται οι εκπλήξεις δεν θα σταματήσουν μετά από αυτό...

Στη συνέχεια της σειράς θα έχουμε ένα νέο ζευγάρι, την Στέλλα και Ευθύμη και σίγουρα μα σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη!

Η ιστορία αρχίζει όταν ο Ευθύμης ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει τις νομικές υποθέσεις της εταιρείας του. Από εκεί και πέρα, η δικηγόρος και ο Φαρμάκης γίνονται στενοί φίλοι και η σχέση τους γίνεται κάτι παραπάνω από επαγγελματική.

Ωστόσο, η Στέλλα θα είναι πολύ προσεκτική στην αρχή, καθώς όλες οι σχέσεις που είχε στο παρελθόν την πλήγωσαν. Θα διστάσει με τον Ευθύμη στην αρχή, γιατί είναι και αυτός ένας άνθρωπος του σκότους που έχει χάσει τον έρωτα στη ζωή του (δείτε εδώ την συγκλονιστική στιγμή που οι γυναίκα του ξεψύχησε στα χέρια του).

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, προκειμένου να είναι με τη Στέλλα, ο Ευθύμης θα πρέπει να καταπιεί την υπερηφάνειά του και να αναμετρηθεί με το παρελθόν κατά μέτωπο στο "Σάσμο". Ο Φαρμάκης θα εξερευνήσει νέα εδάφη, αλλά η Στέλλα είναι αυτή που φέρνει την ελπίδα στα σκοτεινά βάθη της ψυχής του.