Μαύρο Ρόδο: «Τι υπέροχη συγκινητική στιγμή» - Καθήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το Twitter με την ερμηνεία του

"Έλιωσαν" οι τουιτεράδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαύρο Ρόδο: «Τι υπέροχη συγκινητική στιγμή» - Καθήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης το Twitter με την ερμηνεία του

Συγκλονιστικό ήταν για ακόμη μια φορά το αποψινό 21/12 επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου, με μια σκηνή συγκεκριμένα να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και να συγκινεί πάρα πολύ τους χρήστες του Twitter (δείτε εδώ και ένα συγκλονιστικό spoiler).

Συγκεκριμένα, όπως ξέρουμε, η Ελισάβετ προσπαθεί να περιορίσει και στην καλύτερη να εξαφανίσει τα συναισθήματα που νιώθει για τον Πέτρο και ο Λευτέρης είναι αυτός που προσπαθεί να την κάνει να τα δει όλα διαφορετικά.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα παγκάκι και η συζήτησή της ήταν ανατριχιαστική και αποκαρδιωτική μιας και για πρώτη φορά πατέρας και κόρη μιλούν με τα πιο γλυκά λόγια και είναι ξεκάθαρο πως έχουν ανάγκη ο ένας την αγάπη του άλλου

Ο Λευτέρης της είπε, μάλιστα, με τον τρόπο του ότι υποστηρίζει τον Πέτρο και τον πιστεύει για όσα νιώθει, με τους τουιτεράδες να "λιώνουν" βλέποντας την σκηνή αυτή αλλά και τα δάκρυα του Λευτέρη.

Τα tweets για την σκηνή του Λευτέρη και της Ελισάβετ στο αποψινό 22/12 επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Εντυπωσιακά θα είναι τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν του Μαύρου Ρόδου

Την απόφαση να φύγει τελικά στο εξωτερικό και να αφήσει για πάντα τον έρωτά του για την Ελισάβετ, αλλά και την ίδια, θα αποφασίσει στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο», το οποίο θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Οπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, μετά από ένα τραγικό γεγονός που θα συμβεί στην οικογένεια του Πέτρου, για πρώτη φορά θα τον φέρει μεν πιο κοντά με την αγαπημένη του, αλλά ο απαγορευμένος έρωτάς τους δεν θα μπορεί να ευδοκιμήσει.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TiVisirial που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα

Τότε για πρώτη φορά, ο νεαρός θα καταλάβει πως είναι μάταιο να παλεύει να τα βάλει με τον Χριστό και έτσι παίρνει την απόφαση να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική και να ανοίξει επιτέλους το γραφείο του στο Λονδίνο. «Φεύγω στο Λονδίνο, μόνιμα για δουλειά! Δεν γινόταν όμως να φύγω χωρίς να σε αποχαιρετίσω... Δεν αλλάζει τίποτα απ’ όσα νιώθω για εσένα! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου και θα ελπίζω πάντα για ένα θαύμα για εμάς», λέει στην Ελισάβετ και την αποχαιρετά με πόνο καρδιάς.

 Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής Μαύρο Ρόδο

Ο μόνος που ενθουσιάζεται με την απόφαση αυτή είναι ο Θέμης: «Επιτέλους πήρες τη σωστή απόφαση, γιε μου, να κοιτάξεις το μέλλον σου». Φυσικά, το μυαλό του Πέτρου δεν θα φύγει ποτέ από την Ελισάβετ, όπως και εκείνης, της οποίας ορίζεται η ημερομηνία για την κουρά της. Ομως κάτι μέσα της συνεχίζει να την «τρώει» και ένα γράμμα που θα της στείλει ο Πέτρος από το Λονδίνο θα την κάνει να σκεφτεί σοβαρά την απόφασή της να αφήσει τα εγκόσμια και να αφοσιωθεί για πάντα στον Χριστό.