Survivor All Star: Σάλος στο Twitter με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Τι συνέβη

Η ατάκα του έκανε χαμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σάλος στο Twitter με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός έγινε στο επεισόδιο του Survivor All Star την Τρίτη 10/1, μιας και πραγματοποιήθηκε η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, όπως ήδη είχε αναφέρει το youweekly.gr, ενώ οι δηλώσεις των παικτών γενικότερα στάθηκαν πολλές φορές αφορμή για το κοινό να σχολιάσει στο Twitter.

Τα σεξουαλικά όνειρα του Κωνσταντίνου Βασάλου ή η κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν, είναι κάποια από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα, αλλά δεν είναι τα μόνα. Στο στόχαστρο των τηλεθεατών βρέθηκε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από το πουθενά, καθώς κατά τη διάρκεια των αποκαλύψεών του στην κάμερα του παιχνιδιού, ο ίδιος είπε μία ατάκα η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Σήμερα το παιχνίδι είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Πιστεύω ότι όποιος χάσει, ακόμα και εμείς, θα γίνει τρίτος πυρηνικός πόλεμος. Είναι πολύ δύσκολο να ψηφίσεις δύο παίκτες. Καταλαβαίνουμε ότι οι καλοί παίκτες θα βγούνε στον τάκο και πολλοί κακοί δεν θα βγούνε στον τάκο γιατί υπάρχουν οι κλίκες. Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά όπως φαίνονται τα πράγματα ίσως είναι ατομικό από τώρα», με το κοινό να σχολιάζει την φράση του για τον τρίτο πυρηνικό πόλεμο, δίχως να μπορεί να συνέλθει από τα γέλια από την κοτσάνα του.