MasterChef: Ο κακός χαμός στο Twitter με τον "θείο" Λεωνίδα - Τι συνέβη με τον κριτή

Μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Ο κακός χαμός στο Twitter με τον

Το MasterChef 7 έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια των κριτών) και οι τηλεθεατές, αλλά κυρίως οι διαγωνιζόμενοι ενθουσιασμένοι έκαναν χαμό. Στο επίκεντρο όλων, ωστόσο, βρέθηκε κυρίως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος έκανε μία τεράστια αποκάλυψη με "το καλημέρα" για την προσωπική του ζωή, για την οποία δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα.

Αφού, λοιπόν, έγινε η αρχή, μπροστά στην επιτροπή παρουσιάστηκε ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος δείχνοντας το πιάτο του, μίλησε για τα πρόσωπα που τον στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι του, χωρίς όμως να αναφέρει καθόλου τον πατέρα του. Τότε είναι που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να τον ρωτήσει για να μάθει τι συμβαίνει.

«Να γίνω αδιάκριτος; Αν θες. Ακούσαμε γιαγιά, αδέρφια και τα λοιπά. Ο μπαμπάς υποστηρίζει;» ρώτησε ο κριτής κι ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως γνώρισε τον πατέρα του στα 18, γιατί δεν είχαν επαφές, κι έφυγε από την ζωή όταν ο ίδιος ήταν 19: «Δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Δεν είναι το tragic story πατέρα γιου».

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα», είπε στη συνέχεια ο διάσημος σεφ.

Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών για την πρεμιέρα του MasterChef και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο οι τουιτεράδες τον σχολίασαν στην πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μπήκε μέσα τραγουδώντας το "Ακυβέρνητο καράβι" προκαλώντας γέλιο σε όλους και οι περισσότεροι από το κοινό επισήμαναν πως τους είχε λείψει ο "θείος", όπως τον αποκαλούν, Λεωνίδας.