«Ελαφρύ το χώμα...» - Σπαραγμός στο Twitter για τον θάνατο του "παιδιού του λαού", Νίκου Ξανθόπουλου

Έφυγε από τη ζωή σήμερα 22/1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Νίκος Ξανθόπουλος
Facebook / Νίκος Ξανθόπουλος

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 22/1 και από την πρώτη στιγμή που η είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή, ασύλληπτος θρήνος σκορπίστηκε πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά έπειτα σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για έναν ηθοποιό ο οποίος θα μείνει στην ιστορία λόγω των ρόλων που υποδυόταν και τις στιγμές που χάρισε στους τηλεθεατές και το πιστό κοινό του (δείτε εδώ πότε και πού και θα γίνει η κηδεία του).

Το πρωί της ίδιας ημέρας η κόρη του, Μαρία, παραχώρησε μερικές δηλώσεις, παρά τον πόνο που βιώνει αυτές τις ώρες και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter έχει γεμίσει με φωτογραφίες και μηνύματα από όλο τον κόσμο που υμνούν τον άνθρωπο αυτό και αποτελούν δείγμα συμπαράστασης στα οικεία του πρόσωπα.

Θρήνος στο Twitter για τον Νίκο Ξανθόπουλο

«Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια γεμάτη ζωή, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων», ανέφερε η Μαρία Ξανθοπούλου μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Θα πρέπει η οικογένεια και το Υπουργείο Πολιτισμού να δώσουν μία μέρα για λαϊκό προσκύνημα γιατί ο Νίκος Ξανθόπουλος κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, όσο και στο τραγούδι», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.