Survivor all star: «Η αλήθεια πονάει Μαριαλένα μου» - Η Στέλλα ξεσκέπασε την Καρολίνα και το twitter ''δίκασε'' τη Ρουμελιώτη

Φυσικά και η Μαριαλένα υποστήριξε τη φίλη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Η αλήθεια πονάει Μαριαλένα μου» - Η Στέλλα ξεσκέπασε την Καρολίνα και το twitter ''δίκασε'' τη Ρουμελιώτη

H αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor all star φαίνεται, πως επηρέασε κάποιους θετικά και άλλους αρνητικά με βάση τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή 29/1.

Η κοπέλα έφυγε από την ψηφοφορία του κοινού κάτι, που ίδια σεβάστηκε απόλυτα. Μέσα από δηλώσεις που έκανε η Στέλλα τόλμησε να δηλώσει σε όλη την ομάδα της, πως κατά τη γνώμη της, το κοινό δεν κράτησε με αφορμή την απιστία της κοπέλας, με τον Πρίαμο.

Από την άλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε από τη Στέλλα, καθώς όλοι θυμούνται πως η Καλύβα ήταν φίλη της και πως μαζί το έσκαγαν και πήγαιναν να βρουν τα αγόρια στη ζούγκλα.

Τα σχόλια στο twitter με όσα είπε η Στέλλα για την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor all star

Μετά λοιπόν, τα αρνητικά σχόλια της Μαριαλένας με τα όσα είπε η Στέλλα για την αποχώρηση της Καρολίνας το twitter ξέσπασε με την πλειοψηφία των χρηστών να είναι υπέρ της Ανδρεάδου και όχι με της Ρουμελιώτη, η οποία θεωρούν ότι δεν κρίνει αντικειμενικά.

Όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος για την αποχώρηση της Καρολίνας

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ, το περίμενα να σου πω. Της εύχομαι να είναι καλά και να φάει για όλους μας. Οι σχέσεις και οι φιλίες δε χάνονται, είμαστε σε ένα παιχνίδι, που έχει μια αρχή και ένα τέλος. Ό,τι είναι να γίνει έξω θα γίνει και όποιος θέλει να βρεθεί θα βρεθεί», είπε ο Μάριος Πρίαμος.