Αυτή η νύχτα μένει: «Δίνει ρέστα» - Αποθεώθηκε από το Twitter η Ηλιάνα Μαυρομάττη για την ερμηνεία της

Υποκλίθηκαν στο υποκριτικό της ταλέντο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: «Δίνει ρέστα» -  Αποθεώθηκε από το Twitter η Ηλιάνα Μαυρομάττη για την ερμηνεία της

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο αποψινό 16/2 επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, αφήνοντας για ακόμη μια φορά όλους τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό -διαβάστε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό!

Όπως συγκεκριμένα παρακολουθήσαμε, ο Στρατής προσπαθεί εδώ και καιρό να απομακρύνει τη Ζέτα από κοντά του, με τον τρόπο του να ξεφεύγει κατά πολύ και να γίνεται οριακά βίαιος.

Η Ζέτα έμαθε ποιος είναι ο κρυφός έρωτας του άντρα που ερωτεύτηκε και δεν μπορεί να πιστέψει πώς ακόμη ποθεί μία γυναίκα που είναι πλέον νεκρή. Οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια, με τον Στρατή να κοντεύει να σηκώσει χέρι πάνω της. Με αυτή τη συμπεριφορά της ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν της όπου βρισκόταν σε μία κακοποιητική σχέση και έτρεξε σπίτι τρομαγμένη.

Αποθεώθηκε από το Twitter η Ηλιάνα Μαυρομάττη για την ερμηνεία της

Η σκηνή αυτή συγκλόνισε το Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν την Ηλιάνα Μαυρομάττη για την υποκριτική της ερμηνεία της.

Τι θα δούμε στο αυριανό 17/2 επεισόδιο

Την ίδια ώρα, η Φωτεινή δεν πιστεύει τον πατέρα της και ο Χρήστος έχει στριμωχτεί πλέον για τα καλά: «Τι να κάνω μάνα, δεν ξέρω, μέχρι και η Φωτεινή μού έχει γυρίσει την πλάτη και δεν με πιστεύει! Πώς τα έχω κάνει έτσι;», λέει στη Βρεττώ και εκείνη γι’ άλλη μια φορά τον κατσαδιάζει: «Αν είχες μυαλό και με άκουγες, τίποτα από αυτά δεν θα είχαν γίνει, Χρήστο. Εφταιξες και άντε να τα μαζέψεις τώρα». Το βράδυ, ο Διαγόρας για πρώτη φορά πάει στο νυχτερινό κέντρο και η Διαμάντω βλέπει τον χειρότερο εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της, καθώς πρόκειται για τον πρώην άντρα της και πατέρα του παιδιού της. «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Τι θέλεις;», τον ρωτάει εξαγριωμένη και εκείνος της απαντάει: «Δεν άλλαξες καθόλου, Διαμάντω μου. Είσαι το ίδιο όμορφη...

Ο γιος μας τι κάνει;», ρωτάει και εκείνη γίνεται ακόμα πιο έξαλλη. «Μην τολμήσεις να ξαναπείς το παιδί μου “παιδί σου” ποτέ ξανά, μ' ακούς; Είναι δικό μου παιδί μόνο από τότε που μας παράτησες και έφυγες! Μείνε μακριά», του λέει και η σκηνή κάνει flashback στο ατύχημα του μικρού που του άφησε μόνιμο πρόβλημα στα άκρα, αλλά και στη μέρα που εκείνος εξαιτίας αυτού τους εγκατέλειψε χωρίς να πει κουβέντα. Ο Χρήστος μέσα στην τρέλα και τη δίνη των γεγονότων που ζει, βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους στην αγκαλιά της Βάσως, που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει.