Παγιδευμένοι: «Κατάθεση Ψυχής!» - Το "χειροκρότημα" των τουιτεράδων για την Φεντόρουφ

«Τι καρδια ρε Αννα αλλα και η Υβοννη....λιωνουμε.....παλι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Κατάθεση Ψυχής!» - Το

Στο αποψινό (7/3) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» είδαμε να ανακαλύπτει ότι η γυναίκα στην οποία αναφέρθηκε ο Γεράσιμος, ήταν γραμματέας στο πανεπιστήμιο το οποίο σπούδασε ο Αλέκος και έχει πεθάνει από καρκίνο.

Με μια πρόφαση επισκέφθηκε την κόρη της και έμαθε ότι ο μεγαλοδικηγόρος τής πλήρωνε τα πάντα για τη θεραπεία της. «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Χωρίς εκείνον δεν θα ζούσε τόσο», είναι τα λόγια της. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή, η Αννα πηγαίνει στην Υβόννη για να μάθει περισσότερα.

Δείτε επίσης: «Έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα...» - Η αποκάλυψη του "Άγγελου" από τους Παγιδευμένους

Της λέει κλαίγοντας: «Ηταν δύσκολο να μπω στο σπίτι. Αλλά πρέπει γιατί θέλω δικαιοσύνη για όλους. Πάντα σας αγαπούσα. Κάνατε τα πάντα για να έχετε μια καλή σχέση με τον Αγγελο. Κάποια βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω απαντήσεις». Ομως η Υβόννη τη ρωτάει: «Γιατί είσαι εδώ;».

«Επισκεφθήκατε τη μητέρα μου. Ακόμα δεν έχετε καθαρή συνείδηση. Επισκεφθήκατε τον οδηγό σας στη φυλακή. Ακούστε τη συνείδησή σας. Δεν σκότωσα τον Αγγελο. Το ξέρετε, έτσι; Εχω μια ερώτηση. Με τι απείλησε ο Αγγελος τον Αλέκο; Εχει να κάνει με αυτή τη γυναίκα; Πώς σχετίζεται με τον άντρα σας;», τη ρωτάει, όμως η Υβόννη τη διώχνει.

Ο Αλέκος, μη γνωρίζοντας τις κινήσεις της, συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Παράλληλα το μυστικό τής Κατερίνας για τη δωροδοκία στη Θεσσαλονίκη θα βγει στο φως. Το λέει ο ίδιος ο Σταύρος στον Δημήτρη. «Για σένα το έκανε. Για να είναι κοντά σου, στην Αθήνα.

Τόση αγάπη σου είχε, που παρανόμησε», του αποκαλύπτει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ακης, στριμωγμένος από τον Νώντα, θα μπλέξει τα παιδιά σε μια παρανομία για μια ακόμα φορά. Η Αννα, όμως, θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι η ανιψιά της μπορεί να έχει μπλέξει καθώς τη βλέπει να περπατά στον δρόμο κρατώντας μια πανάκριβη τσάντα σαν αυτή της αδελφής της.

Όλα αυτά τα γεγονότα δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα και πιο συγκεκριμένα, η Μάρθα Λαπρινή Φεντόρουφ από τους χρήστες του twitter, με την ερμηνεία της.

Τα σχολια των τουιτεράδων για την Φεντόρουφ στους Παγιδευμένους