Σασμός: «ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!» - Οργισμένοι οι τηλεθεατές με το μεγάλο φάουλ στην σκηνή με τον πυροβολισμό του Αντώνη

Το λάθος που τους ενόχλησε πάρα πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!» - Οργισμένοι οι τηλεθεατές με το μεγάλο φάουλ στην σκηνή με τον πυροβολισμό του Αντώνη

Οι φανατικοί του Σασμού περίμεναν πως και πως από την προηγούμενη εβδομάδα που ο ALPHA άρχισε να προμοτάρει με teaser και trailer το επεισόδιο της Κυριακής που τελικά διαδραματίστηκε η μεγάλη σκηνή με τον Ευθύμη να πυροβολεί τον Αντώνη στο κεφάλι αλλά τελικά η γεύση που έμεινε σε πολλούς είναι... πικρή με μια δόση απογοήτευσης.

Σίγουρα ήταν πολλοί που ανατρίχιασαν με την ερμηνεία της Μαρίνας (δείτε εδώ πως την αποθέωσαν στο twitter) που δεν κράτησε όμως για παραπάνω από 5 δευτερόλεπτα, κάτι που δυσαρέστησε πάρα πολύ τους τηλεθεατές. Αν και δεν ήταν μόνο αυτό...

Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο δεν ήταν παρά η σφαίρα στο κεφάλι του Αντώνη, η οποία τον βρήκε λίγο πιο δεξιά από τον κρόταφο, με τον γιατρό και πρώην σύζυγο της Αιμιλίας, Δημήτρη Μαραθάκη, να υποστηρίζει πως η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Φαίνεται, όμως, πως οι τηλεθεατές δεν πείστηκαν ιδιαίτερα ότι θα ήταν δυνατόν με αυτό το χτύπημα να επιβιώσει κάποιος, ενώ ένας χρήστης του Twitter, υποστήριξε με ένα «καλό» ζουμ πως η σφαίρα τον βρήκε ξυστά από το σημείο βολής του Ευθύμη Φαρμάκη και δεν μπήκε καν στο κρανίο. Οπότε και πάλι δεν δικαιολογείται η κατάστασή του…

Το αμέσως επόμενο παράπονο ήρθε για την βουβή σκηνή, που δεν ακούσαμε καν τον πυροβολισμό ή τον κόσμο να ουρλιάζει...

Τα tweets για τον Σασμό

Τι θα συμβεί με τον Αντώνη από εδώ και πέρα

Ο Αντώνης παθαίνει ανακοπή

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε ή θα ήλπιζε κανείς. Ο Αντώνης αρχίζει να «χάνεται». Οι χτύποι της καρδιάς του εξασθενούν και το μόνιτορ έχει αρχίσει να καταγράφει μια ευθεία γραμμή. Οι γιατροί διαπιστώνουν πως ο ασθενής τους έχει πάθει ανακοπή και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον συνεφέρουν. Όταν το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μπαινοβγαίνει στην αίθουσα του χειρουργείου και η Μαρίνα αντιλαμβάνεται την έντονη κινητικότητα, αρχίζει να ρωτά, σχεδόν εκβιάζει τις νοσοκόμες να της πουν τι συμβαίνει. Τότε μαθαίνει πως η ζωή του αγαπημένου της κρέμεται από μια κλωστή.

Η Αργυρώ θα τη βάλει να καθίσει και θα της πει ότι όλα θα πάνε καλά. «Μαμά, ο Αντώνης είναι δυνατός. Δεν θα σου το κάνει αυτό. Δεν θα σε αφήσει μόνη σου. Πρέπει απλά να το πιστέψεις», θα της πει τη στιγμή που οι γιατροί θα δίνουν τη δική τους μάχη πάνω στο τραπέζι του χειρουργείου. Τελικά, θα καταφέρουν να σταθεροποιήσουν τους χτύπους της καρδιάς του και να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο Ευθύμης θα φλερτάρει την Μαρίνα

Η Μαρίνα, όσο βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν θα λάβει μόνο μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και ένα μεγάλο καλάθι με κρασιά. Ο αποστολέας του όμως θα είναι αυτός που θα πυροδοτήσει την κατάσταση και θα φέρει τη Μαρίνα στα όριά της και αυτός είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. Σίγουρη πως εκείνος κρύβεται πίσω από την κατάσταση του άντρα της, δεν θα θελήσει απλά να πετάξει στον κάδο των απορριμμάτων το δώρο του αλλά και να του μιλήσει για να του πει ότι η προσπάθειά του να βγάλει έναν από τους δύο από τη μέση, δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά.