Survivor All Star: «Όποιος σταθεί απέναντι τους θα είναι ο φετινός νικητής» - Άγριο κράξιμο στο Twitter για Κατσούλη και Ρουμελιώτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Όποιος σταθεί απέναντι τους θα είναι ο φετινός νικητής» - Άγριο κράξιμο στο Twitter για Κατσούλη και Ρουμελιώτη

Χαμός επικράτησε στο αποψινό 28/3 επεισόδιο του Survivor all star και συγκεκριμένα λίγο πριν την λήξη του αγώνα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Στην αρχή λοιπόν του παιχνιδιού επικρατούσαν οι Διάσημοι, ωστόσο οι Μπλε πήραν μετά τα πάνω τους ώσπου το παιχνίδι τελικά έφτασε στο 9-8 υπέρ των Κόκκινων.

Όσο λοιπόν οι 2 ομάδες συζητούσαν τα ματσαρίσματα, επικράτησε μια ένταση μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και της Μαριαλένας, με τον πρώτο να μην θέλει να παίξει στο τελευταίο run, καθώς είχε πρόβλημα με το πόδι του, ωστόσο η γιατρός του είχε δώσει το ok να παίξει.

Αυτό φάνηκε δικαιολογία ωστόσο στην Κόκκινη ομάδα, με την Μαριαλένα να είναι λίγο πιο έντονη, με αποτέλεσμα τελικά ο Νίκος να μπει στο παιχνίδι και να παίξει. Τελικά, όμως, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που επικράτησαν και κέρδισαν και τη τελευταία ασυλία και έτσι οι Μπλε θα βρεθούν πάλι στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Μπλε στρίμωξαν στον τοίχο για τα καλά την Μαριαλένα, το ίδιο όμως έκανα και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι για ακόμη μια φορά εξέφρασαν την.. αντιπάθεια που έχουν τόσο ως προς την ίδια όσο και προς τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τους θεωρούν βύσματα της παραγωγής, ειδικά τώρα που μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, είναι πλέον συμπαίκτες (δείτε εδώ τη στιγμή που τους το ανακοινώνει ο Λιανός και πλαντάζει στο κλάμα ο Κατσούλης).

Χαμός στο Twitter με Μαριαλένα και Σάκη