Σέρρες: «Αντίο Πάνο και ευχαριστούμε!» - Το twitter αποχαιρέτησε το Νάτση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Σπαρακτικά σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σέρρες: «Αντίο Πάνο και ευχαριστούμε!» - Το twitter αποχαιρέτησε το Νάτση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Το βράδυ της Παρασκευής 31/3 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες με την ίδια να προβάλλεται αρχικά στον ΑΝΤ1+ και στη συνέχεια με πολύ μεγάλη επιτυχία κανονικά στον ΑΝΤ1.

Το φινάλε λοιπόν, αφορούσε στον Οδυσσέα, που πίστεψε, ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, παρ' όλα αυτά είδαμε νέες τρικυμίες να έρχονται να του θυμίσουν, πως στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το τελευταίο επεισόδιο στη σειρά ''Σέρρες''

Το κοινό λοιπόν και συγκεκριμένα οι χρήστες του twitter έγραψαν μοναδικά σχόλια για το τέλος της σειράς, με αποθεωτικά μηνύματα για το σενάριο, το καστ και ειδικά για τον Πάνο Νάτση, στην τελευταία του αυτή δουλειά, πριν φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ τα σχόλια για τη σκηνή με Καπουτζίδη και Νάτση).

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το τέλος της σειράς του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει την εν λόγω σειρά, που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1+ και πλέον προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1, με τον ίδιο να κάνει μια ανάρτηση στο instgaram, λίγο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

«Αυτές ήταν οι Σέρρες. Κι αυτός ήταν ο Πάνος μας. Στο τέλος υποκλίθηκε, τον χειροκροτήσαμε, άκουσε το «σ´αγαπώ» και μετά…ο ουρανός. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που τον αγαπήσατε κι εσείς μαζί μας», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.