Survivor all star: «Είναι βλ@μα το πεκινουά» - Έξαλλοι οι τουιτεράδες με την Χρυσαειδή

«Ντεν μπορεί»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι βλ@μα το πεκινουά» - Έξαλλοι οι τουιτεράδες με την Χρυσαειδή

Ο αποψινός (30/4) στίβος μάχης του Survivor all star διαδραματίζεται και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου ν ακερδίσουν αυτοί το ταξίδι στο Λονδίνο, όπως τους υποσχέθηκε ο Ατζούν.

«Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι επάθλου! Το σημερινό έπαθλο είναι... αεροπλάνο... για το... Λονδίνο! Θα πάμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο και σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ του Λονδίνου. Θα σας πάω στο τελευταίο ματς της Hull City!», είπε ο Ατζούν - δείτε εδώ την στιγμή της ανακοίνωσης.

Βέβαια, οι χρήστες του twitter δεν στάθηκαν σε αυτό, αλλά στην Σταυρούλα Χρυσαεϊδή, που από την αρχή του επεισοδίου, με τις δηλώσεις της, αρχίζει να γίνεται αντιπαθής.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor all star

Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι στην Αγγλία στο Survivor All Star

Πολλά έχουν συμβεί στο Survivor All Star μέχρι τώρα. Αποχωρήσεις, οικειοθελής και μη, ερωτικά σκάνδαλα, τα οποία δεν έχουν σταματήσει να συμβαίνουν (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την ερωτική συνεύρεση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο party της ένωσης), νίκες, ήττες και μοναδικά έπαθλα.

Στο τελευταίο θα σταθούμε αυτή τη φορά, καθώς όπως είδαμε στο τρέιλερ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί παίρνει την θέση του Γιώργου Λιανού και θα ανακοινώσει αυτό που θα αποκτήσουν οι νικητές της βραδιάς, κάτι που θα τους κάνει όλους να ουρλιάζουν από χαρά και ενθουσιασμό για αυτό που τους περιμένει.

Και δεν είναι άλλο από ένα εισιτήριο στον καθένα για ένα ταξίδι στην Αγγλία όπου θα φάνε, θα πιούνε, θα διασκεδάσουν μέχρι το πρωί, ενώ θα δουν και έναν αγώνα μίας εκ των πιο "μεγάλων" ομάδων της χώρας. Και για να μην έχετε άλλο αγωνία, μπορούμε να σας ανακοινώσουμε με άνεση ποια θα είναι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και θα μπει στο αεροπλάνο.

Ύστερα από μία σκληρή μάχη, λοιπόν, με τους διαγωνιζόμενους να επιθυμούν διακαώς να φέρουν πόντο και λόγω επάθλου, αλλά και για να μην βγουν στον τάκο στην πορεία, στο βάθρο της επιτυχίας θα ανέβουν οι Μπλε, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν ανέβει πολύ ψυχολογικά και αυτό φαίνεται, αφού οι νίκες τους γενικότερα αυξάνονται!