Survivor all star: «Βγες έξω και θα σε φτύνουν δε θα βρέχει» - Οργή κατά Βασάλου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χανταμπάκη

ΑΠΟΘΕΩΣΗ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Βγες έξω και θα σε φτύνουν δε θα βρέχει» - Οργή κατά Βασάλου μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χανταμπάκη

Το βράδυ της Τετάρτης 3/5 παρακολουθήσαμε μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στο Survivor all star, καθώς η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη είναι γεγονός μιλώντας βέβαια για κάτι, που είχαμε φροντίσει από το Youweekly.gr να σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Ο πρώην παίκτης εξήγησε τους λόγους, που δεν επιθυμεί να μείνει άλλο στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι, αφού συγκέντρωσε ένα σεβαστό ποσό (δείτε το εδώ) επιστρέφει χαρούμενος πίσω στην οικογένεια του στην Ελλάδα!

Ο ίδιος μάλιστα εκτός από την αγάπη των οικείων του φαίνεται, πως έχει κερδίσει και την αγάπη του κοινού, το οποίο τον αποθέωσε μετά την αποχώρησή του με μηνύματα αγάπης, που γράφτηκαν στο twitter.

Τα σχόλια στο twitter για την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor all star

Τα λόγια του Στέλιου κατά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως ολο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4μιση μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Οπότε εγώ σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε 6 χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και 3 μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου! Δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα! Δεν μπορώ άλλο, ξεπέρασα τα όρια μου, έδωσα ότι είχα και δεν είχα, τους ευχαριστώ όλους, αλλά δεν μπορώ άλλο», ήταν τα λόγια του Στέλιου.

«Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι κάθετος. Φυσικά, στο άκουσμα της οικειοθελής του αποχώρησης, οι περισσότεροι παίκτες δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους και έκλαψαν, το ίδιο φυσικά κι εκείνος -δείτε εδώ με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα!