Η Βόσσου με την φωνή και ο Μικρούτσικος με την κιθάρα - «Συγκινήθηκα λίγο» - Δεκάδες αντιδράσεις με την αναβίωση της σκηνής της Eurovision στο J2US

Ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Βόσσου με την φωνή και ο Μικρούτσικος με την κιθάρα - «Συγκινήθηκα λίγο» - Δεκάδες αντιδράσεις με την αναβίωση της σκηνής της Eurovision στο J2US

Το βράδυ της Παρασκευής 12/5 μπορεί να έχει Just The 2 Of Us, όμως, όλα μοιάζουν Eurovision, αφού όλοι οι καλλιτέχνες και τα ταίρια τους ερμηνεύουν κομμάτια που έχουν ακουστεί στον διαγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν, όμως οι εκπλήξεις, από μία τέτοια βραδιά.

Η Καίτη Γαρμπή, λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή από νωρίς για να ερμηνεύσει το τραγούδι με το οποίο είχε συμμετάσχει στην Eurovision, "Ελλάδα χώρα του φωτός" και φυσικά εντυπωσίασε και τους κριτές και το κοινό, αλλά και τους τουιτεράδες που την αποθέωσαν στη συνέχεια.

Πανζουρλισμός με την εμφάνιση του Μικρούτσικου και της Βόσσου στο J2US

Δεν ήταν, βέβαια, η μόνη έκπληξη. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν στην "πίστα" μαζί η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, οι οποίοι αναβίωσαν την εμφάνισή τους με το κομμάτι "Θα' ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη", ξυπνώντας μνήμες στον κόσμο που σοκάρουν.

Εννοείται, λοιπόν, πως τα σχόλια δεν θα μπορούσαν να λείπουν σε μία τέτοια περίσταση, γι' αυτό και το twitter γέμισε με αναρτήσεις για το ζεύγος αυτό. Άλλοι συγκινήθηκαν, άλλοι ανατρίχιασαν και άλλοι απλά έμειναν να χειροκροτούν.

Διαβάστε επίσης: Εurovision 2023: Μόνος του ο Vernicos την ώρα του αποκλεισμού του - Τον αγκάλιαζαν μόνο από τις άλλες ομάδες και όχι η ελληνική (Βίντεο)