Ναυάγιο στην Πύλο: «ΕΜΕΤΟΣ» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου όσον αφορά την τραγωδία

«Χυδαία η Στεφανίδου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ναυάγιο στην Πύλο: «ΕΜΕΤΟΣ» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου όσον αφορά την τραγωδία

Κι όσο η χώρα πενθεί τους 79 - μέχρι στιγμής - ανθρώπους που χάθηκαν στο ναυάγιο της Πύλου εκατοντάδες tweets κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια μέσα από την χθεσινή 14/6 της εκπομπή στον ALPHA, Τ-Live, έκανε ένα σχόλιο για την τραγωδία αυτή που δυσαρέστησε και εξαγρίωσε τους τηλεθεατές.

Κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με τη δημοσιογράφο της εκπομπής που βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό των ασθενοφόρων που έχουν σπεύσει από όλη την Πελοπόννησο για να παραλάβουν διασωθέντες και τραυματίες από το ναυάγιο.

«Βλέπω εκεί πάρα πολλά ασθενοφόρα... Πόσα ασθενοφόρα έχουν φύγει από εκεί;» ενώ συνέχισε λίγο μετά αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η απίστευτη εκμετάλλευση αυτών των ψυχών, που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο με την κακοκαιρία που μπορεί να είχε, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω αν τα βουλιάζουν κιόλας. Και στη συνέχεια, επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Και λέω "επιβαρύνοντας" γιατί προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρο για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή χρειαστεί κάποιος κάτι στον... νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;".

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο

Αυτές οι προτάσεις της ήταν αρκετές για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. «@alphatvgreece αισθάνεστε περήφανοι για την τοποθέτηση της Στεφανίδου? Ντροπή σας», έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ««Έχουμε που έχουμε λίγα ασθενοφόρα... τώρα απασχολούνται στα ναυάγια».. είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.. Ε Μ Ε Τ Ο Σ».

Το σημερινό σκίτσο του Αρκά για την τραγωδία στην Πύλο

Το σκίτσο είχε μόνο μια λέξη στη λεζάντα για το μοιραίο ναυάγιο στην Πύλο και έγραφε: «Καλημέρα».