Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση βόμβα για την μικρή Μαρία - Ειρήνη

Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση βόμβα για την μικρή Μαρία - Ειρήνη
Στο σπίτι της επιστρέφει η μικρή Μαρία έπειτα από 18 ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο «Παίδων».

Ο εισαγγελέας ήρε τους περιοριστικούς όρους, έπειτα από τα πορίσματα που παρέδωσαν οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας, όπου έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή πέρα από τους γονείς και σε άλλα πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου της τετράχρονης.

Η ανήλικη θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της υπό τον όρο να μην πλησιάσει ξανά στη μάντρα του παππού της, όπου και εξαφανίστηκε δηλαδή ανήμερα του Πάσχα. Παράλληλα κοινωνικοί φορείς θα επισκέπτονται μία φορά το μήνα το σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς.



Πριν λίγες ημέρες, η θεία της μικρής Μαρίας, Ελισάβετ, είχε μιλήσει στο protothema.gr, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον περιορισμένο χρόνο που είχαν οι γονείς, προκειμένου να βλέπουν το παιδί τους.

«Είναι γελοίο, είναι τραγικό. Ουσιαστικά πάνε να προστατέψουν την Μαρία και το μόνο που κάνουν είναι να της δημιουργούν ψυχολογικά και να την αφήνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο προϋποθέτει ιώσεις, αρρώστιες ή οτιδήποτε άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «δεν μπορώ να της απαγορέψω να παίξει, οπότε η μικρή κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να κολλήσει το οτιδήποτε»



Η θεία της Μαρίας είχε αποκαλύψει πως η 4χρονη «ξυπνάει τα βράδια μέσα στον ύπνο της με λυγμούς και με κλάματα και ζητάει τη μαμά. Μου λέει: "πήγαινέ με σπίτι, πάρε τον μπαμπά να έρθει να με πάρει". Εγώ πρέπει να βρίσκω διάφορα… παραμύθια για να της πω ψέματα και να την ηρεμήσω και νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκαλύψεις που σοκάρουν στην υπόθεση της μικρής Μαρίας: «Ασταθής η συμπεριφορά της μητέρας»



Τραγικός επίλογος στην Άρτα: Βρέθηκε νεκρή η Κατερίνα Σερέτη!



Θρίλερ με την 23χρονη πανέμορφη ψυχολόγο που βρέθηκε νεκρή μετά από «ακραία ερωτικά παιχνίδια»!