Φρικτό έγκλημα: 15χρονος ακρωτηρίασε και αποκεφάλισε 16χρονο συμμαθητή του! (photos)

Φρικτό έγκλημα: 15χρονος ακρωτηρίασε και αποκεφάλισε 16χρονο συμμαθητή του! (photos)
Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας 15χρονος από τη Μασαχουσέτη, με θύμα έναν 16χρονο συμμαθητή του.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», το πτώμα του άτυχου Lee Manuel Viloria-Paulino βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη ακρωτηριασμένο και αποκεφαλισμένο κοντά σε ποτάμι της Μασαχουσέτης.

(Το 16χρονο θύμα)





Μια μέρα μετά, οι Αρχές κατάφεραν να κάνουν την ταυτοποίηση, καθώς βρήκαν το κεφάλι του 16χρονου,ενώ το Σάββατο που μας πέρασε, συνέλαβαν τον 15χρονο Mathew Borges, ο οποίος πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το θύμα, το Lawrence High School.

Ο 15χρονος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 10 Ιανουαρίου για την ακροαματική διαδικασία και λόγω της ηλικίας του και της κατηγορίας δολοφονίας θα δικαστεί αυτόματα ως ενήλικος.



ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ:

Τα δυο αγόρια ήταν συμμαθητές, ενώ ο Borges είχε επισκεφτεί τον 16χρονο μόνο μια φορά στο σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια του.

Οι γονείς του θύματος, όταν είδαν για πρώτη φορά τον 15χρονο στα μέσα του Νοέμβρη, ενημερώθηκαν απλά από τον γιο τους ότι ήταν ένας συμμαθητής του από το σχολείο και τίποτ΄άλλο. Λίγες ημέρες μετά από αυτή την συνάντηση, ο Lee Manuel Viloria-Paulino βγήκε από το σπίτι της γιαγιάς του και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

(Ο 15χρονος δολοφόνος)



Ανήσυχα τα μέλη της οικογένειας του, κάλεσαν την αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνιση του 16χρονου.

Η μακάβρια ανακάλυψη του πτώματος του, έγινε όταν μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, βρήκε το ακέφαλο πτώμα του 16χρονου στις όχθες ενός ποταμιού, 30 μίλια βόρεια της Βοστώνης.

To κεφάλι του 16χρονου έλειπε, ενώ τα χέρια του ήταν ακρωτηριασμένα μέχρι τους αγκώνες.



Ο εισαγγελέας, χαρακτήρισε την δολοφονία του Lee Manuel Viloria-Paulino «τρομακτική», τονίζοντας πως«συγκλόνισε την κοινότητα και ήμασταν αποφασισμένοι να εξιχνιάσουμε την υπόθεση».


Χαρακτηριστικό είναι πως ο φόνος του 16χρονου από τον 15χρονο ήταν τόσο αποτρόπαιος, που η νεκροψία διήρκησε 11 ώρες.



Η οικογένεια του θύματος πάντως δηλώνει οργισμένη, καθώς όπως λένε όταν ενημέρωσαν τις Αρχές για την εξαφάνιση του, δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία.

(Η οικογένεια του 16χρονου)



«Αν ήταν δικό τους παιδί θα περίμεναν δύο εβδομάδες για να το αναζητήσουν;» είναι το ερώτημα που έθεσε ένας από τους συγγενείς του Lee Manuel Viloria-Paulino, με το αστυνομικό τμήμα Lawrence να μην έχει απαντήσει στις κατηγορίες.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αυτό είναι το ποσό που δίνει το κράτος ως αποζημίωση στην οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Φινάλε στην τραγωδία: Στη Ζάκυνθο για την ταφή η σορός της 41χρονης!

Η περίεργη νάρκωση και τα φάρμακα: To μυστήριο με τον θάνατο της 41χρονης στη Ζάκυνθο