Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νέα μαρτυρία βόμβα: «Είδα δυο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη και να...»

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νέα μαρτυρία βόμβα: «Είδα δυο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη και να...»

Σοκάρουν οι εξελίξεις που δεν έχουν τέλος στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη!

Τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.

Ο μάρτυρας που είναι κάτοικος Αθηνών, και εκείνη τη μέρα βρέθηκε στην περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όσα είδε στις Αρχές. διαβάστε παρακάτω...

Μια ακόμη τηλεθεάτρια ανέφερε πως βρήκε εκεί γύρω ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με κάρτα COSMOTE, αλλά δεν πρέπει να ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη.

Παράλληλα με αυτές τις μαρτυρίες συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός νεαρού κυνηγού που ισχυρίζεται πως ήταν στο σημείο αλλά δεν είδε ποτέ το αυτοκίνητο της.

Δείτε επίσης: Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα αλλά... παγετός τις πρωινές ώρες!

Ενα από τα ερωτημάτικά προκύπτουν από το γεγονός ότι ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της ημέρας των Θεοφανίων, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από την παραλία Φωτμού, το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, μία νέα μαρτυρία υποστηρίζει ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο από το Αγρίνιο που έφερε στο φως τη μαρτυρία ενός νεαρού κυνηγού, επισημαίνει ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στην παραλία Φωτμού, δεν είδε κανένα αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν βρισκόταν στο σημείο τουλάχιστον ως τις 4 το απόγευμα, την ημέρα των Θεοφανείων (ημέρα Σάββατο), όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μάρτυρας.

Όπως ανέφερε ο κυνηγός από τις 3.30 μέχρι 4 στο συγκεκριμένο σημείο στην παραλία του Φωτμού, δεν υπήρχε… δεν υπήρχε αυτοκίνητο, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν βρισκόταν σε κάποιο άλλο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο Τούνελ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου «Εδώ τον δολοφόνησαν και τον έθαψαν!»

Παράλληλα, ο κυνηγός υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο το είδε ένας φίλος του στο σημείο το πρωί της Κυριακής, συγκεκριμένα στις 6 η ώρα.

Τόνισε ακόμη ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρα μετέβη στο σημείο κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καταφέρει να διακρίνει, αν μέσα υπήρχε άνθρωπος, καθώς τα τζάμια ήταν θολά και μαυρισμένα.