Συνεχίζεται η οδύσσεια του μοντέλου που πιάστηκε με κοκαΐνη στο Χονγκ Κόνγκ! Τη βλέπει μόνο ο πρόξενος...

Η δραματική έκκληση του πατέρα της!

Συνεχίζεται η οδύσσεια του μοντέλου που πιάστηκε με κοκαΐνη στο Χονγκ Κόνγκ! Τη βλέπει μόνο ο πρόξενος...

Η 19χρονη, που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της και παραμένει έγκλειστη εδώ και μήνες στις φυλακές, ζει την δική της οδύσσεια!

Η δίκη της Ειρήνης Μελισσαροπούλου έχει οριστεί στις αρχές Ιουνίου και ο πατέρας της απευθύνει έκκληση! «Το κορίτσι είναι με άλλες Κινέζες μέσα στο κελί... κοντεύει να τρελαθεί! Δεν μπορεί αλλά προσπαθεί να κάνει υπομονή» αναφέρει! Την ίδια ώρα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με την ποινή της! Διαβάστε παρακάτω...

«Συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου θα πάνε στο δικαστήριο και θα αποφασίσουν αν είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσει η δίκη και πιθανότατα θα την δικάσουν» λέει ο πατέρας της στο Πρώτο Θέμα. Την ίδια ώρα τονίζει πως επικοινωνία μαζί της έχει μόνο ο πρόξενος μιας και ο ίδιος έχει να τη δει ή να της μιλήσει από τις 19 Μαρτίου για μόλις 10 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Σάλος με τη μαφία των φαρμάκων: Έπαιζαν με τις ζωές καρκινοπαθών -Τους έδιναν λιγότερο φάρμακο!

Ο πατέρας της μάλιστα αναφέρει πως το μόνο που μπορούν να κάνουν για να τη βοηθήσουν είναι να συγκεντρώσουν στοιχεία που μπορεί να της φανούν χρήσιμα! Τα έξοδα μάλιστα για τι δίκη αναφέρει η εφημερίδα πως θα είναι περίπου 100.000 ευρώ! Για τον λόγο αυτό έχει εκδώσει ανακοίνωση ώστε να την βοηθήσουν οικονομικά όσοι θέλουν!

«Τράπεζα: EUROBANK

ΟΝ/ΜΟ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΙΒΑΝ: GR 280 260 725 0000 150 101 362 739