Στο νοσοκομείο η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη! (βίντεο)

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη! (βίντεο)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Star. Η κατάσταση της υγείας της μετά την έναρξη της δίκης δεν είναι καλή και επιδεινώθηκε από τη στιγμή που συνάντησε από κοντά την περασμένη Τετάρτη τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκοτωσε την κόρη της.

Η κυρία Γεωργία δύο μέρες μετά την έναρξη της δίκης, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Σήμερα το μεσημέρι τα παιδιά της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Αισθάνομαι ότι είναι ζωντανός.."- Όσα είπε ο πατέρας του αγνοούμενου φαντάρου! Που αναζητούν τον Τάκη! (βίντεο)

Εκείνο που δεν άντεξε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ήταν ότι είδε από κοντά τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της. Μέσα στο δικαστήριο κατέρρευσε στα χέρια των δικών της ανθρώπων πολλές φορές. Λίγο μετά την διακοπή της δίκης τα παιδιά της τη μετέφεραν άρον άρον στο σπίτι τους. Στο πλευρό της βρέθηκαν και ειδικοί για να τη βοηθήσουν να αντέξει τον εφιάλτη που ζει.

Είναι εκεί γιατί θέλει να ακουστεί η φωνή του παιδιού της. Οι δικηγόροι της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη έχουν ζητήσει να εξεταστούν την ερχόμενη Πέμπτη στη δίκη και άλλοι μάρτυρες. Τα αδέρφια της επιμένουν. Η 32χρονη εφοριακός φοβόταν λόγω της δουλειάς της.

«Φοβόταν, την απειλούσαν, φοβόταν διάφορα πράγματα και μας το έλεγε», λέει η αδερφή της, Κωνσταντίνα.

«Είχε φοβίες για τη δουλειά της, δεν μου είχε πει για απειλές», λέει ο αδερφός της, Γιάννης.

Ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, αποκαλύπτει ότι είχα επιχειρήσει να τη δωροδοκήσουν:

«Είχε πολλές φοβίες σχετικά με τη δουλειά της, μην κάνει κανένα λάθος, ήταν αρκετά υπεύθυνη. Είχε κάνει και ασφάλεια νομικής προστασίας. Δεν μου είχε πει κάτι για συγκεκριμένες απειλές. Ξέρω ένα περιστατικό που είχε πει η ίδια ότι είχαν πάει να την χρηματίσουν με 20.000 ευρώ. Περίπου 1,5 μήνα πριν το θάνατό της μου είπε ότι πήγαινε για έλεγχο στην Μήλο και στον Πειραιά».

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στην Εγνατία: Νεκρός ο οδηγός!

Στις καταθέσεις του ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει τη δολοφονία

«Ο Μανώλης Σοροπίδης στην πρώτη του κατάθεση μετά τη σύλληψή του ισχυρίστηκε ότι εκείνος σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη για να τη ληστέψει. Λίγες μέρες μετά αλλάζει την κατάθεσή του και ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε εκτελώντας την εντολή κάποιου τρίτου. Στο δικαστήριο αρνείται τώρα όλες τις κατηγορίες».

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:

+

Πηγή: Star.gr