" Παρακολουθούσε το παιδί μου..."- Ξεσπά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη! (Βίντεο)

Συγκλονίζει!

Θέλω ο δολοφόνος της κόρης μου να μαρτυρήσει την αλήθεια, ξεσπά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη δυο ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη για το άγριο έγκλημα με θύμα την κόρη της.

«Δεν τον πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει αν δεν μαρτυρήσει την αλήθεια. Εννιά μήνες μας έχει κάνει εμάς και έχουμε μαρτυρήσει. Εγώ έχω μαρτυρήσει Και εγώ και τα παιδιά μου. Δεν έχουμε ζωή. Εμείς είχαμε ζωή είχαμε τη δουλίτσα μας εγώ στους παιδικούς σταθμούς δούλευα το παιδάκι μου στη δουλίτσα του , τα παιδιά εδώ πηγαίνανε καλά στα γράμματα στις δουλειές τους δεν είχαμε κανένα πρόβλημα Ποιον ενοχλήσαμε; Τι ήρθε ο διάολος εδώ πέρα να μείνει ..Καταρχήν και που ήρθε να μείνει εδώ δίπλα δεν με πείθει ότι ήταν τυχαίο εμένα. Εγώ το πιστεύω ότι το παρακολουθούσε. Παρακολουθούσε το παιδί μου». Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Το τελευταίο "αντίο" στον Δημήτρη! Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 18χρονου κολυμβητή! (βίντεο)

Για τη μητέρα της Δώρας Ζέμπερη ο χρόνος έχει σταματήσει εννιά μήνες πριν στις 18 Οκτωβρίου όταν την ειδοποίησε η αστυνομία ότι κόρη της έχει δολοφονηθεί. Τώρα προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να αντιμετωπίσει πάλι την Πέμπτη τον δολοφόνο της κόρη της. Υπάρχουν συνεργοί, λέει.

«Γιατί δεν μαρτύραγε από την αρχή και μας παιδεύει; Τι δίκη θέλει αυτός; Αυτός θέλει σκότωμα δεν θέλει δίκη. Αν είμαι ψύχραιμη δεν ξέρω , δεν μπορώ να το υποσχεθώ αυτό, δεν ξέρω ο οργανισμός μου πώς θα αντιδράσει εκείνη τη στιγμή».

Εσείς Πιστεύετε ότι υπάρχουν συνεργοί ;

«Ναι το πιστεύω. Το πιστεύω αυτό. Να τους καταμαρτυρήσει. Να έχουμε στοιχεία να το αποδείξουμε. Να μαρτυρήσει αυτός, αυτός και αυτός. Γιατί δεν μαρτυράει; Μας κατέστρεψε και δεν μαρτυράει κιόλας. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να μαρτυρήσει.
Αναγκάζομαι να τον βλέπω αυτόν και δεν θέλω. Μας τυραννάει τόσο καιρό και εμένα και τα παιδιά. Έχουμε χάσει τα πάντα. Είναι ο διάολος μεταμορφωμένος. Ο διάολος που ήρθε να σκοτώσει το παιδί μου στη γη. Δεν εξηγείται αλλιώς. Το παιδί μου ήταν αγγελούδι».

Δείτε ακόμη: Η άρση απορρήτου στο κινητό του 15χρονου μαθητή θα δείξει τον άνθρωπο που μίλησε τελευταία φορά!

Η υγεία της Γεωργίας Ανδριέλου έχει επιδεινωθεί από την περασμένη εβδομάδα που άρχισε η δίκη. Τα παιδιά της αναγκάστηκαν μάλιστα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη προσπαθεί να βρει τώρα το κουράγιο για το δικαστήριο της Πέμπτης. Τα λόγια της σπαρακτικά.

«Άλλο να σου αρρωστήσει και να στο πάρει ο Θεός έτσι δεν είναι; Και άλλο να στο πάρει ο άλλος με το έτσι θέλω γιατί το ήθελε αυτός ξαφνικά και στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο. Αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα. Τι να πω τώρα πες μου μια δικαιολογία. Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού. Είχε δικαίωμα; Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ειλικρινά».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: Star.gr