Ελένη Τοπαλούδη: Μαύρα Χριστούγεννα για τους γονείς της! Ραγίζουν καρδιές τα λόγια τους...

Πολύ δύσκολες ώρες!

Ελένη Τοπαλούδη: Μαύρα Χριστούγεννα για τους γονείς της! Ραγίζουν καρδιές τα λόγια τους...

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, που ζητά να αποκαλυφθούν όλες οι σκοτεινές πλευρές της αποτρόπαιας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας.


Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν «μαύρα» για τους γονείς της Ελένης. «Ένα απέραντο κενό. Στείλαμε το μικρό δίπλα στον αδελφό μου για να φάνε εκεί οικογενειακώς κι εμείς είμασταν εδώ οι δυο μας και τσιμπήσαμε εδώ κάτι και κλαίγοντας τσιμπούσαμε. Πήγαμε στα νεκροταφεία και γυρίσαμε...Ένα πράγμα που δεν πρέπει να το βιώσει κανένας άλλος γονιός...» δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τζούλια Αλεξανδράτου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη τσάκισε! Δίνει μάχη για την ζωή της;

Στο σαλόνι του σπιτιού τους, εκεί όπου άλλες χρονιές έκλεβε την παράσταση το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχει στηθεί με αγάπη και νοσταλγία ένα εικονοστάσι στη μνήμη της μοναχοκόρης τους. Της Ελένης τους, που την περίμεναν να γυρίσει κοντά τους, για τις γιορτές αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Στη γειτονιά της άτυχης Ελένης το κλίμα είναι βαρύ. Στο σπίτι, όπως είναι φυσικό, βασιλεύει η θλίψη. Οι γονείς της κλεισμένοι μέσα πλάι στις φωτογραφίες της, προσπαθούν να διαχειριστούν την ανείπωτη τραγωδία. Ωστόσο ζητούν δικαίωση καθώς, όπως λένε, σε συγκεκριμένες περιοχές της Ρόδου υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν για την υπόθεση, όμως ακόμη δεν έχουν καταθέσει στις αστυνομικές αρχές

Δείτε ακόμη: Θρήνος στην ελληνική showbiz! Πέθανε η δημοσιογράφος Ξένια Σταυροπούλου!


Η μητέρα της Ελένης, πως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν ανοίξουν στόματα. Με την πληγή από την άγρια δολοφονία της παιδιού να στάζει αίμα, γυρνάει το χρόνο πίσω, τότε που το κορίτσι της, μαζί με τρεις φίλες της, πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το βιασμό της. Σκέφτεται πως αν οι αρχές είχαν ερευνήσει την υπόθεση, αν η ίδια το είχε μάθει....ίσως η κόρη της να είχε σωθεί.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή! Ποιο πρόγραμμα έφαγε λάχανο την «Γυναίκα χωρίς όνομα»;

«Αν μας ενημέρωναν θα πηγαίναμε στο κορίτσι μας, θα το παίρναμε ενδεχομένως από εκεί να μη χρειαζόταν να καθίσει άλλο εκεί. Πώς αισθάνονταν αυτό μες στην ψυχή του ένα χρόνο...Ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις που φοβόντουσαν να μιλήσουν» καταλήγει ο πατέρας της Ελένης.