Κυκλοφοριακή συμφόρηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Εθνική οδό, λόγω ενός σοβαρού τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο.

Ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος του ΣΕΦ. Διαβάστε παρακάτω…

Με προβλήματα  πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην κάθοδο της Εθνικής Οδού προς Πειραιά, λόγω τροχαίου που σημειώθηκε στο ύψος του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ δεν υπάρχουν τραυματίες.  Στο σημείο βρέθηκε το ανακριτικό της Τροχαίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με καθυστέρηση.

Ακόμη ένα τροχαίο είχαμε χθες στην Φθιώτιδα. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βυτιοφόρο και οι εικόνες σοκάρουν!

Τροχαίο σοκ! Πέθανε στα 29 του ο….

Πένθος μετά το τροχαίο σοκ πασίγνωστου ποδοσφαιριστή στα 29 του!

Ο Λουίς Παές, ο οποίος πέρασε και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το 2007 έως το 2009, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις στα 29 του έπειτα από τροχαίο που είχε στην πατρίδα του με το όχημά του, το οποίο τράκαρε με λεωφορείο. Διαβάστε παρακάτω….

Επρόκειτο για επιθετικό, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Τακουάρι και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Λατινικής Αμερικής, ενώ από το 2015 άνηκε στην Ιντεπεντιέντε της Παραγουάης. Βαρύ πένθος στον ελληνικό στρατό!

Θρίλερ στη Λάρισα: Ανασύρθηκε από ρέμα νεκρός άνδρας!

Νέο θρίλερ συγκλονίζει την Λάρισα! Νεκρός ανασύρθηκε άντρας από ρέμα!

Τι συνέβη;

Έπειτα από τροχαίο δυστύχημα και ανατροπή του οχήματός του τα ξημερώματα.

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 56χρονος άνδρας μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του και ανατροπή μέσα σε ρέμα στην επαρχιακή οδό μεταξύ Νίκης και Αχιλλείου του Δήμου Κιλελέρ, στη Λάρισα.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ η Πυροσβεστική περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα – πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας – βρέθηκε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι άνδρες απεγκλωβίζοντας νεκρό τον 56χρονο οδηγό του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!