Έκτακτο! Ανακοινώνεται η απόφαση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα!

Όλες οι εξελίξεις!

Έκτακτο! Ανακοινώνεται η απόφαση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα!

Ανακοινώνεται από στιγμή σε στιγμή η απόφαση για την νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον Δημήτρη Κουφοντίνα έχει δημοσιοποιηθεί σύμφωνα με την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ και ο δρόμος για μία νέα άδεια στον πελάτη της έχει ανοίγει.

Σύμφωνα με το efsyn.gr από το γραφείο της κυρίας Κούρτοβικ τονίστηκε ότι δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου αναιρείται και παραπέμπεται να δικαστεί με νέα σύνθεση.

Την περασμένη Τρίτη (21/05) συζητήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, η αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που σταμάτησε ομόφωνα τη χορήγηση της 7ης άδειας στον «Λουκά» της 17Ν.

Σημειώνεται, ότι υπόψιν του Ποινικού Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου τέθηκε τόσο το υπόμνημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, όσο και η εισήγηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, που άσκησε την αναίρεση. Σύμφωνα με την κυρία Δημητρίου οι πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια, επομένως το βούλευμα θα πρέπει να αναιρεθεί.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται παλιότερες γνωμοδοτήσεις, από το 1993 μέχρι και το 2011, της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και δημοσίευση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, σύμφωνα με τις οποίες και πολυισοβίτες δικαιούνται άδεια, εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Έκτακτο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κουφοντίνας! Μεταφέρθηκε στην εντατική!

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος μεταφέρθηκε στην εντατική!

Η απεργία πείνας επιδείνωσε την υγεία του!

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πριν από λίγα λεπτά.

Ο Κουφοντίνας νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά την πολυήμερη απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε σκόπιμο από τους θεράποντες ιατρούς να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου».

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα άδειας του!

Απορρίφθηκε το αίτημα άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα!

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλουαπέρριψε σήμερα την αίτηση του μέλους της 17 Νοέμβρη για χορήγηση της 7ης κατά σειράς άδειας.

Ειδικότερα ομόφωνα, με το υπ αριθμόν 93 του 2019 βούλευμα του απέρριψε για δεύτερη φορά τη χορήγηση τετραήμερης άδειας, καθώς οι δικαστές έκριναν ότι ο πολυισοβίτης «Λουκάς» της 17Ν δεν πληρoί τις προϋποθέσεις του νόμου για χορήγηση άδειας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας από την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου καθώς από τις 2 Μαΐου έχει ξεκινήσει απεργία πείνας.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίμα άδειας του