Δολοφονία Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Έκλεισαν την υπόθεση! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Έκλεισαν την υπόθεση! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις! Έσκασε τώρα! Η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μετά από επτά μήνες ερευνών και καταθέσεων.

Σύμφωνα με το Star, όλος ο φάκελος έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο προκειμένου να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού σε δίκη.

Το μοναδικό θέμα που είχε μείνει σε εκκρεμότητα ήταν οι απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονης φοιτήτριας με τον Αλβανό. Δηλαδή εάν γνώριζε η Ελένη Τοπαλούδη ότι το μοιραίο βράδυ θα συναντούσε και τον Έλληνα. Οι απαντήσεις δοθήκαν και οι αρχές γνωρίζουν πλέον ποια είναι η αλήθεια.

Παράλληλα, έχουν προκύψει στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Επίσης, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητούν να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.

Το χρονικό

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου 2018, όταν οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου εντόπισαν στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου, το πτώμα της. Για μέρες η ταυτότητα της παρέμενε άγνωστη, καθώς το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι του θύματος. Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή.

Μετά από έρευνες αλλά και ανάλυση video από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και εν συνεχεία ομολόγησαν ενώπιον των ανακριτών του Λιμενικού Σώματος και κλιμακίου από την Αθήνα, ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί.

Έλενη Τοπαλούδη: Νέες εξελίξεις! Βρέθηκε ο αποστολέας των εμετικών αναρτήσεων!

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση τηςΕλένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στην Ρόδο. Αυτήν την φορά οι εξελίξεις αφορούν τις εμμετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό του Facebook της άτυχης φοιτήτριας.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις εδώ....

Μετά την είδηση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη ένα κύμα αισχρών, υβριστικών μηνυμάτων άρχισαν να κατακλύζουν το προφίλ της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Οι αρχές μετά από έρευνες έξι μηνών εντόπισαν σε ποιον ανήκει το Fake προφίλ που προέβη σε αυτές τις απαράδεκτες αναρτήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αποστολέας είναι γυναίκα και όχι άνδρας όπως είχε ειπωθεί αρχικά και βρίσκεται στην Αττική. Οι αρχές μετά τον εντοπισμό της της έχουν ζητήσει να κληθεί για απολογία. Τα στοιχεία της ωστόσο δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.