Σοκ! 16χρονη καταγγέλει ότι τη βίασε «δράκος» του Instagram!

Ψάχνει ανήλικα θύματα μέσω social media!

Σοκ! 16χρονη καταγγέλει ότι τη βίασε «δράκος» του Instagram!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! 16χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασε «δράκος» του instagram!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν να κάνουν πιθανόν με έναν «δράκο», ο οποίος ψάχνει ανήλικα θύματα μέσω των social media, όπου φέρεται να έχει δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, αρχικά η 16χρονη κοπέλα, εξομολογήθηκε στον πατέρα της τι συνέβη και στη συνέχεια έκαναν μαζί καταγγελία για βιασμό σε αστυνομικό τμήμα.

Πώς την προσέγγισε ο νεαρός άνδρας και η καταγγελία για βιασμό
Η νεαρή μαθήτρια είχε ακούσει από φίλες της για το προφίλ του συγκεκριμένου νεαρού στο Instagram και ξαφνικά λίγες ημέρες αργότερα δέχθηκε αίτημα φιλίας από αυτόν, το οποίο και δέχθηκε.

Μετά από λίγο καιρό, ο άνδρας της έστειλε και προσωπικό μήνυμα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, η 16χρονη απαντούσε διστακτικά. Αργότερα αυτός της πρότεινε να βρεθούν και να τα πουν από κοντά. Αρχικά η ανήλικη δεν δέχθηκε, όμως αυτός επέμενε με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρόσκληση για μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητό του. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πλατεία σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων και στη συνέχεια πήγαν για καφέ και μπύρα.

Έπειτα, όπως ισχυρίζεται η ανήλικη, της ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Εκείνη δέχτηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σ ένα απόμερο σημείο, όπου ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η 16χρονη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες. Τότε, όπως είπε η κοπέλα, ο νεαρός τη βίασε και στη συνέχεια την μετέφερε σε άλλο σημείο, όπου είχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς και Ταξί και εξαφανίστηκε. Την επόμενη ημέρα η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στον πατέρα της, και ακολούθως απευθύνθηκαν στην αρμόδια Υπηρεσία τις Αστυνομίας.

Φρίκη στον Βόλο: 12χρονο κορίτσι περιγράφει λεπτομερώς την αποπλάνηση του από ηλικιωμένο!

Φρίκη στον Βόλο με πρωταγωνίστρια ένα 12χρονο κορίτσι να περιγράφει λεπτομερώς την απόπειρα αποπλάνησης της από ηλικιωμένο!

Ανατριχίλα προκαλεί όλα όσα περιγράφει!

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για αποπλάνηση ανήλικης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ένας 68χρονος κάτοικος της πόλης, μετά την καταγγελία των γονέων ενός κοριτσιού μόλις 12 χρόνων ότι το παρέσυρε με το πρόσχημα ότι ήθελε να της προσφέρει ένα δώρο, και ασέλγησε πάνω του.

Το ανήλικο κορίτσι αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του την τρομακτική εμπειρία του, καθώς ο ηλικιωμένος προσπάθησε να τη θωπεύσει στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της. Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς φέρεται να το είχε ξανακάνει λίγες ημέρες πριν! Η 12χρονη επιβεβαίωσε όσα υποστήριζαν οι αναστατωμένοι γονείς της, παρουσία ψυχολόγου κι έτσι ο 68χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι επιχείρησε να αποπλανήσει το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο η μικρούλα περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια όσα της έκανε κι έτσι οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του. Ωστόσο, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συνεχιστεί η προανάκριση ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζεται αν είχε παρασύρει και άλλες ανήλικες στο παρελθόν.