Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος Youtuber! Ήθελε να αυτοκτονήσει!

Δεν το πιστεύει κανείς!

Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος Youtuber! Ήθελε να αυτοκτονήσει!

Νεκρός βρέθηκε αγαπημένος Youtuber, με τον θάνατό του να συγκλονίζει τους πάντες! Τον τελευταίο καιρό είχε αυτοκτονικές τάσεις!

Οι Αρχές ψάχνουν τα πάντα γύρω από την τραγωδία.

Η είδηση του θανάτου του Ντέσμοντ Αμοφά, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, επιβεβαιώθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του, είχε «ανεβάσει» ένα βίντεο στο κανάλι του στο οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα εξαφανιζόταν και είχε προκαλέσει ανησυχία στην οικογένειά του.

Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος Youtuber! Ήθελε να αυτοκτονήσει!

«Λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους», ενώ ανέφερε έμμεσα ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. «Εκμεταλλεύτηκα πολλούς από εσάς, σας χειραγώγησα, σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι με περιμένει από την άλλη πλευρά, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω», είχε γράψει στην περιγραφή τού βίντεο. «Όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Ο χρόνος μου τελειώνει τώρα, αλλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος, θα σας στείλω όσες ευλογίες μπορώ από την άλλη πλευρά» ακούγεται να λέει ο 29χρονος «Ετικά» σε ένα από τα βίντεο του όπως αναμεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Η απόλυτη φρίκη! 10μηνο κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης!

Μεγάλη τραγωδία! 10μηνο κοριτσάκι στην Καλιφόρνια πυροβολήθηκε στο κεφάλι λόγω ερωτικής απόρριψης, είναι η απόλυτη φρίκη!

Ένα μικρό κορίτσι, που δεν έχει συμπληρώσει καλά - καλά 10 μήνες ζωής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από άντρα, ο οποίος προηγουμένως είχε απορριφθεί, ερωτικά, από τη μητέρα του μωρού.

Ο Jerry Dyer, επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, δήλωσε ότι η 18χρονη Deziree Menagh είχε μαζί της την κόρη της, Fayth Percy σε ένα πάρτι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και εκεί ο Marcos Echartea την πλησίασε, της άρπαξε το χέρι και προσπάθησε να την τραβήξει προς τη μεριά του.
Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η Deziree Menagh ισχυρίστηκε πως γνώριζε τον 23χρονο δράστη, που είχε συναντήσει μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα. Αναστατωμένη από την κίνηση του Echartea, η Menagh πήρε την κόρη της και ήταν έτοιμη να φύγει από το πάρτι με έναν φίλο να βρίσκεται στο αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Echartea περπάτησε προς το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τρεις φορές προς το παράθυρο, στην πλευρά του οδηγού του οχήματος, με τη μια σφαίρα να βρίσκει το μωρό στο κεφάλι.

Η μικρή Fayth νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής και προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. «Είναι σοκαριστικό το γεγονός να γνωρίζουμε πως υπάρχει στο νοσοκομείο ένα μωρό 10 μηνών που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης ήταν υπεύθυνος για άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, που έλαβε χώρα στις 27 Μαΐου. Σε εκείνη την περίπτωση, πυροβόλησε αρκετές φορές σε ένα κατοικημένο σπίτι, ωστόσο δεν τραυμάτισε κάποιον.