Πανικός στην Ακρόπολη: Δύο αστυνομικοί τραυματίες!

Σοβαρά επεισόδια!

Πανικός στην Ακρόπολη: Δύο αστυνομικοί τραυματίες!

Πανικός στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα, με δύο αστυνομικούς να τραυματίζονται!

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης!

Ομάδα από περίπου 80 νεαρά άτομα που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεϊκου στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Δύο αστυνομικοί έχουν τραυματισθεί ελαφρά και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μία προσαγωγή. Αυτή την ώρα στην περιοχή εξακολουθεί να υπάρχει ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως είχε γίνει στόχος αντιεξουσιαστών τον περασμένο Μάρτιο. Τότε ομάδα νεαρών είχε κάνει καταδρομική επιχείρηση και είχε κάψει αυτοκίνητα έξω από την αστυνομική υπηρεσία. Τρομακτικό: Τροχαίο με περιπολικό και 2 τραυματίες!

Σοκ! Κρατούμενος απέδρασε μέσα από το περιπολικό στη Λεωφόρο Αθηνών!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι κρατούμενος απέδρασε μέσα από το περιπολικό στη Λεωφόρο Αθηνών!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία, μετά την απόδραση κρατουμένου από περιπολικό, την ώρα που μεταφερόταν στο αστυνομικό τμήμα.

Η απόδραση του κρατουμένου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, στο Δαφνί, όταν το περιπολικό σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι, στη λεωφόρο Αθηνών, έξω από το Δαφνί. Ο κρατούμενος, ένας Ρομά που κατηγορείται για κλοπές, είχε παρουσιαστεί στον εισαγγελέα νωρίτερα και μεταφερόταν πίσω στο αστυνομικό τμήμα.

Ο κρατούμενος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι σταμάτησε το περιπολικό, άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με τις χειροπέδες, προς άγνωστη κατεύθυνση. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας για να τον συλλάβει.

Έκτακτο: Σοβαρό τροχαίο στην Αττική οδό! 4 οι τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αττική Οδό με 4 τραυματίες.

Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο!

Σοβαρό τροχαίο έγινε πριν λίγη ώρα στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν στις 4 το απόγευμα, ένα βαν ΙΧ συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο, στο ύψος της Κάντζας, στο ρεύμα από Κερατέα προς Ελευσίνα. Θρήνος στο Ωραιόκαστρο: Νεκρός ποδηλάτης!