Tεράστιος κίνδυνος με το FaceApp! Σταματήστε να το κάνετε γιατί...

Θα πέσετε θύματα!

Tεράστιος κίνδυνος με το FaceApp! Σταματήστε να το κάνετε γιατί...

Τεράστιος κίνδυνος με την εφαρμογή στα social media FaceApp που σας δείχνει πώς θα είναι το πρόσωπό σας στα βαθιά γεράματα!

Σταματήστε να το κάνετε αν δεν έχετε διαβάσει τι μπορούν να σας κάνουν!

Απλά να γνωρίζετε πως οι φωτογραφίες σας έχουν ήδη αποθηκευτεί για μελλοντική επεξεργασία διαφόρων πρότζεκτ όπως το face recognition , επιτρέπεται στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί το όνομά σας , το όνομα χρήστη σας ή οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή μορφή σε οποιαδήποτε μορφή μέσων χωρίς την έγκρισή σας και χωρίς να έχετε την δυνατότητα να το παραβιάσετε ή να διαμαρτυρηθείτε για αυτό . Δεν θα σας αποζημιώσει για το υλικό αυτό και θα διατηρήσει την εικόνα πολύ μετά την διαγραφή της εφαρμογής. Σοκ! 16χρονη καταγγέλει ότι τη βίασε «δράκος» του Instagram!

Η φωτογραφία σας μπορεί να βρεθεί ακόμα και σε κάποια διαφημιστική αφίσα της Μόσχας , ενώ πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση αλγορίθμου AI ( Artificial intelligence ) . Επίσης η εφαρμογή έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες στην πλατφόρμα iOS της Apple ακόμη και αν ένας χρήστης έχει ορίσει τα δικαιώματα φωτογραφίας σε «ποτέ» .

Χρησιμοποιώντας λοιπόν την εφαρμογή face app για να δείτε πως θα είστε όταν μεγαλώσετε, επιτρέπετε στην εφαρμογή να αποθηκεύει τις φωτογραφίες σας σε διαδικτυακά συννεφάκια (cloud), ακόμα και να την διαγράψετε, οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν αποθηκευμένες και επιτρέπετε επισης να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Οι 11+1 διάσημοι Έλληνες στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!

Δείτε πώς θα είναι 11+1 διάσημοι Έλληνες στα βαθιά γεράματα και θα πάθετε πλάκα, ειδικά με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!

Η εφαρμογή στα social media που έχει κάνει πάταγο και όλοι θέλουν να δουν πώς θα μοιάζουν στο μέλλον!

Χαμός γίνεται στα social media με τις φωτογραφίες με γηρασμένα πρόσωπα, κάτι που συμβαίνει μέσω μίας εφαρμογής η οποία μεταφέρει το πρόσωπό σας στην ηλικία των 70 ετών!

Στο παιχνίδι έχουν διαρρεύσει και φωτογραφίες διάφορων προσώπων της showbiz, με αυτό του Σάκη Ρουβά αλλά και εκείνο της Φαίης Σκορδά να είναι όλα τα λεφτά! Και τώρα που λέμε για φίλτρα, είχατε δει την Φαίη χωρίς ίχνος ρετούς;

Δείτε τους

Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!Διάσημοι Έλληνες πώς θα είναι στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!