Με σπαραγμό και οδύνη αποχαιρέτησαν οι δικοί του άνθρωποι τον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο!

Ο θάνατός του σόκαρε τους πάντες!

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Αλέξανδρο. Τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το απόγευμα της Τρίτης, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα των σιδερικών τον 23χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

Τροχαίο Ζαχαριά: Νέες εικόνες που ανατριχιάζουν από το διαλυμένο αμάξι! (Βίντεο)

Η κηδεία του Αλέξανδρου Ζαχαριά έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Απαρηγόρητοι οι γονείς, οι φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε στα καταστήματα παιχνιδιών της εταιρείας του πατέρα του, ήταν εκεί, για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Άφατη θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον δικό τους Αλέξανδρο, που τόσο βίαια έφυγε από τη ζωή. Όλοι τους μίλησαν για ένα παιδί χαμογελαστό, με όνειρα και σχέδια για τη ζωή που, τόσο ξαφνικά, βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Φωτογραφίες από το protothema.gr

Τροχαίο Ζαχαριά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα! «Αναγκάστηκα να του το πω…»!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, του γιου του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών. Μια ανάρτηση ανατριχιάζει.

Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο όταν ο οδηγός έστριψε και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Το απόγευμα της Τρίτης η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας παιχνιδιών της οικογένειας για να αγοράσει ένα παιχνίδι για το γιο της. Η ίδια με μια συγκλονιστική ανάρτηση περιγράφει τι συνέβη όταν την ώρα που βρισκόταν στο κατάστημα έμαθε την είδηση του θανάτου του.

«Χθες το απόγευμα -όπως πολλά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα παιχνιδάκι για τον γιο μου. Μπαίνοντας παρατήρησα πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν εκεί. “Κρίμα” σκέφτηκα γιατί πάντα μου κάνει έκπτωση ενώ συζητάμε , γελάμε και μου δίνει κι ένα μπαλόνι για τον Αναστάση. Διάλεξα αυτό που ήθελα και έφτασα στο ταμείο.

Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ένας φίλος μου οδηγός από τον οποίο έχω ζητήσει να με παίρνει όταν μαθαίνει κάτι που μπορεί να αποτελεί είδηση . ” Το έμαθες; σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά, 23 ετών”. Σοκ! Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να κρύψω την ταραχή μου και ο υπάλληλος του μαγαζιού κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αναγκάστηκα να του το πω. “Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του . Πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του” μου είπε σοκαρισμένος ελπίζοντας πως η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί…

Αντίο Αλέξανδρε! Συλλυπητήρια στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Λαζάρου.