24ωρη απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου! Ποια μέσα "παγώνουν";

Μόλις ανακοινώθηκε!

24ωρη απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου! Ποια μέσα

Ποια μέσα "παγώνουν"; 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου!

Μόλις πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε!

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε ολόκληρη την χώρα λόγω 24ωρης απεργίας στις 24 Σεπτεμβρίου, λόγω απεργίας της Πανελλήνιες Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή. Συνεπώς, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης έως στις 6:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Προσοχή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν! Την Τετάρτη 24ωρη απεργία!

Εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη 24/9! Ποιους αφορά;

Εικοσιτετράωρη απεργία μόλις «έσκασε» για την Τρίτη 24/9! Ποιους αφορά; Διαβάστε αναλυτικά!

Πιο συγκεκριμένα, την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη 24/09 ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ).

Ακόμη για τις 11:00 της ίδιας ημέρας αποφασίστηκε και η διοργάνωση συγκέντρωσης στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ του ΕΚΑ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα σωματεία-μέλη την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο κτίριο του ΕΚΑ για την καλύτερη οργάνωση και το συντονισμό των κινητοποιήσεων, με τη συμμετοχή της νομικής υπηρεσίας για τυχόν διευκρινίσεις, καθώς και να συνταχθεί υπόμνημα με τη συμβολή της νομικής υπηρεσίας «που θα εκφράζει την αντίθεση του ΕΚΑ και τις θέσεις του απέναντι στο πολυνομοσχέδιο», να κατατεθεί στο υπουργείο Εργασίας και να κοινοποιηθεί προς τα σωματεία-μέλη του.


Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε η εκτελεστική επιτροπή να μετατοπίσει την 24ωρη απεργία σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει νωρίτερα προς συζήτηση το νομοσχέδιο στη Βουλή.