Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν!

Υπάρχουν τραυματίες!

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν!

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε πριν από λίγη ώρα στη Λαμία. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους η ΕΜΑΚ χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τους οδηγούς.

Τα δυο οχήματα χτύπησαν με δύναμη μετωπικά, με αποτέλεσμα οι δυο οδηγοί να χρειαστούν τη βοήθεια των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο

Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί, ακόμα ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στην Κηφισιά με το θάνατο δύο νεαρών!

Σοβαρό τροχαίο κοντά στη διασταύρωση του "ICE" με δυο τραυματίες έπειτα από μετωπική σύγκρουση.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο 2ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση του "ICE", όταν ένα Smart συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό.

τροχαίο λαμία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του Smart, που κινούταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση.

Τα δυο οχήματα χτύπησαν με δύναμη μετωπικά, με αποτέλεσμα οι δυο οδηγοί να χρειαστούν τη βοήθεια των πυροσβεστών και των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο. Την ώρα του τροχαίου ψιλόβρεχε και το οδόστρωμα ήταν πολύ ολισθηρό.

Στα αυτοκίνητα δεν επέβαιναν άλλα άτομα και τους δυο τραυματίες οδηγούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τους μετέφερε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Λαμία σύγκρουση

Πηγή: lamiareport.gr

Τροχαίο σοκ στη Λαμία! Σώθηκε από τη σύγκρουση αλλά είχε ραντεβού με το θάνατο...

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έλαβε χώρα πριν από λίγο στη Λαμία. Ένας άτυχος άνδρας σώθηκε από τη σύγκρουση με δέντρο αλλά είχε ήδη δώσει ραντεβού με το θάνατο!

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 33χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα στην ε.ο. Θηβών – Λιβαδειάς.

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη! Νεκρός σε τροχαίο στα καλύτερα του χρόνια!

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6:00’ το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ΙΧ επιβατικό που κατευθυνόταν προς Θήβα, με οδηγό τον 33χρονο εξετράπη της πορείας του στο 10ο χλμ, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανολογείται ότι κατέβηκε να ελέγξει τη ζημιά και εκείνη τη στιγμή παρασύρθηκε από έτερο όχημα που είχε κατεύθυνση προς Λιβαδειά, με τραγικό αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

Πηγή: lamiareport

Βίντεο σοκ από τη στιγμή της σύγκρουσης στη Λαμία που κόστισε τη ζωή του 37χρονου πατέρα!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης στο τροχαίο που έγινε στη Λαμία και κόστισε τη ζωή του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα.

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί με τη γυναίκα του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη! Νεκρός σε τροχαίο στα καλύτερα του χρόνια!

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή του τραγικού τροχαίου που κόστισε την ζωή στον 37χρονο πατέρα 4 παιδιών στη Λαμία.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πόλης.