Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Paulo Goncalves! Ο Πορτογάλος αναβάτης “έφυγε” σε ηλικία μόλις 40 ετών και σκόρπισε θλίψη!

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα, στην Σαουδική Αραβία, ο 40χρονος σκοτώθηκε μετά την πτώση του από την μοτοσικλέτα του!

Αμέσως μετά την πτώση, έφτασε ιατρική ομάδα στο σημείο. Το ελικόπτερο τον βρήκε δίχως αισθήσεις και επιχείρησε ανάνηψη στο σημείο, ωστόσο όταν έφτασε στο νοσοκομείο χαρακτηρίστηκε νεκρός.

Αυτή, ήταν η 13η φορά που ο Πορτογάλος οδηγός πήρε μέρος στον κορυφαίο αγώνα, ενώ το 2015 είχε καταλάβει την δεύτερη θέση.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή και ένας γνωστός τραγουδιστής!

Θρήνος! Πέθανε ο Γιώργος Ζήκας!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε ο γνωστός τραγουδοποιός, Γιώργος Ζήκας.

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Γιώργος Ζήκας, μια εμβληματική μορφή του λαϊκού τραγουδιού της περίφημης σχολής της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Ζήκας γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1949 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού των τελευταίων 35 χρόνων.

Σταμάτησε το σχολείο στην Γ’ Γυμνασίου και σε ηλικία 16 ετών έγινε σχεδιαστής μόδας. Μετά τον στρατό άρχισε να φτιάχνει κοσμήματα. Με όχημα το κόσμημα πήγε στο Παρίσι όπου εκεί ξανασυναντήθηκε με τη μόδα. Στη συνέχεια άνοιξε μπαρ στη Θεσσαλονίκη και σε νησιά. Στην ηλικία των 30 έπεσε στα χέρια του τυχαία ένα μπουζούκι και τότε η ζωή του απέκτησε ένα άλλο νόημα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή και ένας γνωστός τραγουδιστής!

Ο Γιώργος Ζήκας μπήκε στη δισκογραφία το 1985 με τα τραγούδια του δίσκου «Με τα φεγγάρια χάνομαι», που τραγούδησαν ο Σταύρος Λογαρίδης και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν ο άνθρωπος που τον «έσπρωξε» στη δισκογραφία.

Με ανάρτησή του στο Facebook η έτερη σπουδαία μορφή του πνεύματος, των γραμμάτων και της μουσικής στη Θεσσαλονίκη, ο Θωμάς Κοροβίνης, ανακοίνωσε με θλίψη την απώλεια του Γιώργου Ζήκα.

ΠΕΝΘΟΣΜε ανείπωτη θλίψη ανακοινώνω τον αιφνίδιο χαμό του αγαπημένου μου φίλου Γιώργου Ζήκα. Ετοιμαζόμασταν με μεγάλη…

Posted by Thomas Korovinis on Friday, December 20, 2019

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!