Προσοχή! Χωρίς νερό αυτήν την στιγμή κορυφαίος χειμερινός προορισμός της Ελλάδας!

Σε ποια περιοχή;

Προσοχή! Χωρίς νερό αυτήν την στιγμή κορυφαίος χειμερινός προορισμός της Ελλάδας!

Δώστε μεγάλη προσοχή, καθώς κορυφαίος χειμερινός προορισμός της Ελλάδας αυτήν την στιγμή είναι χωρίς νερό!

Αληθινός χαμός επικρατεί στο χωριό της Αράχωβας καθώς μια βλάβη του δικτύου ύδρευσης έχει αφήσει όλο το χωριό της Αράχωβας από τα ξημερώματα.

Το μεγάλο πρόβλημα όπως είναι αναμενόμενο αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία καθώς δεν μπορούν να παρέχουν νερό στους επισκέπτες τους!

Μάλιστα χωρίς νερό έμεινε και η Θεσσαλονίκη!

Πηγή: athensmagazine.gr

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη ανακοίνωση! Χωρίς νερό η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης!

Έκτακτη ανακοίνωση για την Θεσσαλονίκη, αφού η μεγαλύτερη περιοχή της πόλης θα μείνει χωρίς νερό!

Ο λόγος για την περιοχή των Συκεών!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ, «θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη».

Λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης από τις 08:00 έως τις 12:00 στην ευρύτερη περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 23 Απριλίου 2019 από τις 08:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ300 στη συμβολή των οδών, Ζαχαρία Γουναρίδη-Μάνου Λουντέμη, της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Ζαχαρία Γουναρίδη , Μπελογιάννη, Μελκούρη και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς της Δ.Ε.Συκεών του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη για τρίτη μέρα! Τι δηλώνει η ΕΥΑΘ!

Παραμένουν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα τα προβλήματα υδροδότησης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival.gr. Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη έπειτα από βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που τροφοδοτεί με νερό την πόλη.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, τα συνεργεία της δουλεύουν για την αποκατάσταση της βλάβης, με τις εργασίες να εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, «ο τσιμεντένιος αγωγός διαμέτρου 1,65 μ. παρουσιάζει θραύση μεγάλου εύρους και θα αντικατασταθεί με χαλύβδινο αγωγό και τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Θα προηγηθούν εργασίες προετοιμασίας του σκάμματος με τοποθέτηση πασσαλοσανίδων, απομάκρυνση του σπασμένου τμήματος όπως και των υλικών που προέκυψαν από την εκσκαφή. Η προετοιμασία αυτή πριν από την αντικατάσταση δικαιολογεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, για τη σύντμηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια».

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες και μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης, θα επιχειρηθούν διευθετήσεις στο δίκτυο, ώστε να υπάρξει κατά το δυνατόν ισοκατανομή της διαθέσιμης ποσότητας νερού.

Μάλιστα, συνίσταται στους καταναλωτές η κατανάλωση του νερού να είναι περιορισμένη.

athensvoice.gr

TAGS