Θρήνος στους Αγίους Θεοδώρους: 28χρονος αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θρήνος στους Αγίους Θεοδώρους: 28χρονος αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου!

Ασύλληπτος Θρήνος επικρατεί στους Αγίους Θεοδώρους μετά την είδηση πως 28χρονος κρεμάστηκε και αυτοκτόνησε με λουρί σκύλου.

Ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του γύρω στις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου, από τους γονείς του, που αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναφέρει το korinthostv.gr.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και τον μετέφερε στην πόλη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς.

Νωρίτερα έγινε γνωστή είδηση πως αυτοπυρπολήθηκε άνδρας στην Αργολίδα θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Θρήνος στο Ηράκλειο! Αυτοκτόνησε και άφησε πίσω τα παιδιά του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο, με τον άντρα που αυτοκτόνησε και άφησε πίσω τα παιδιά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Σταυράκια. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωσε με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής να σπεύδουν στην περιοχή.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως πρόκειται για αυτοκτονία πιθανότατα με μαχαίρι ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ρατσιστής πυροβόλησε μετανάστη και μετά αυτοκτόνησε!


Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 74χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πως ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα.

cretapost.gr

Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Χίο!

Νέα αυτοκτονία που μόλις έγινε γνωστή, σοκάρει την Χίο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τέλος στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικού όπλου έθεσε 75χρονος συνταξιούχος πρώην έμπορος υποδημάτων στην περιοχή του Λατομείου.

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά για τον 75χρονο δεν υπήρχε καμία ελπίδα αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σπίτι του. Η ακριβής ώρα θανάτου του θα γίνει γνωστή από την νεκροψία.


Πηγή: https://www.politischios.gr