Σοκ στην Ρωσία: Στιγμές τρόμου σε αεροπλάνο - Τι συνέβη;

Αγωνία για 94 επιβάτες!

Σοκ στην Ρωσία: Στιγμές τρόμου σε αεροπλάνο - Τι συνέβη;

Σοκ έχει επικρατήσει στην Ρωσία με την είδηση πως αεροπλάνο έπαθε υλικές ζημιές εν ώρα πτήσης! Στιγμές τρόμου έζησαν οι 94 επιβάτες! Τι συνέβη ωστόσο ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση των ανθρώπων;

Ο λόγος για ένα Boeing 737 με 94 επιβαίνοντες που προσγειώθηκε ανώμαλα στη βορειοδυτική Ρωσία έπειτα από βλάβη που υπέστη την έσχατη ώρα στο σύστημα προσγείωσης. Όπως ανέφερε η αεροπορική εταιρεία στην οποία ανήκει αεροσκάφος, την ώρα που αυτό έφτανε στο αεροδρόμιο του Usinsk, περίπου 1.500 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, οι καιρικές συνθήκες το ανάγκασε να πραγματοποιήσει ανώμαλη προσγείωση.

Για την ακρίβεια, το κύριο σύστημα προσγείωσης του Boeing 737 έπαθε βλάβη την ώρα που προσγειωνόταν, αλλά το πλήρωμά του κατάφερε να διαχειριστεί αυτή την δύσκολη κατάσταση, παρότι μάλιστα το πίσω φτερό του αεροσκάφους προσέκρουσε στον δρόμο. Όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν υγιείς από το αεροσκάφος.
Ωστόσο η πρόσκρουση ήταν απότομη, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ένας εκ των ψυχραιμότερων επιβατών.

Τραγωδία ωστόσο προέκυψε πρόσφατα και με την είδηση πως συνετρίβη αεροπλάνο στον δρόμο με τουλάχιστον 3 νεκρούς!

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ! Συνετρίβη αεροπλάνο με 180 επιβάτες! Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκ προκαλεί η είδηση πως συνετρίβη αεροπλάνο που είχε 190 επιβαίνοντες, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη τους.

Για συντριβή ενός ουκρανικού αεροσκάφος Boeing 737-800 με 180 επιβαίνοντες μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο «Χομεϊνί» της Τεχεράνης κάνουν λόγο τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων FARS και Tasnim.

Κατά τις ίδιες πηγές η συντριβή προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα που παρουσίασε το αεροσκάφος της εταιρείας Ukrainian International Airlines τρία λεπτά μετά την απογείωσή του στις 2:44 τα ξημερώματα (ώρα Ιράν).

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το Fars, είχε προορισμό την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση των επιβατών Ιρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης εξέφρασε φόβους ότι όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο είναι νεκροί καθώς το αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά τη συντριβή του.

Λίγη ώρα μετά την είδηση της συντριβής στα social media έκαναν την εμφάνισή τους βίντεο που φέρεται να έχουν καταγράψει την στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους.

protothema.gr