Με τις εξελίξεις του κορωνοϊού να μην έχουν σταματημό, έρχονται και νέες αλλαγές στα σουπερμάρκετ και στις λαϊκές αγορές. Παράλληλα έγινε απαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής σε όλη την χώρα.
Νέα έκκληση στους πολίτες να μείνουν σπίτι προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού απηύθυνε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς αμέσως μετά την ενημέρωση που έκανε ο επικεφαλής Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσίοδρας.
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στις δηλώσεις Μητσοτάκη για την κοινωνική ευθύνη των πολιτών και επανέλαβε ότι πρέπει να αποφεύγονται οι συναθροίσεις.
Η πλειοψηφία τηρεί τους κανόνες αλλά κάποιοι δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά. Από εμάς εξαρτάται αν θα ληφθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας. “Αύριο Σάββατο κλειστές οι λαικές. Από Δευτέρα μειώνονται κατά 50% οι παραγωγοί. Ένας πελάτης ανά 15 τ.μ. Αναστέλλονται όλες οι επισκέψεις στα καταστήματα κράτησης“.
Εκτός από τις αλλαγές στα σουπερμάρκετ και στις λαϊκές αγορές λόγω κορωνοϊού αναφέρθηκε και στα νέα κρούσματα
Δείτε Live την ενημέρωση που γίνεται αυτήν την ώρα για τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις που έχουμε. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην χώρας μας σύμφωνα και με τον Σωτήρη Τσιόδρα; Ενημέρωση γίνεται και από τον υπουργό πολιτικής Προστασίας Νικό Χαρδαλιά.
Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους 495 με 31 από αυτά να είναι νέα. Παράλληλα είχαμε αύξηση και στο αριθμό των διασωληνομένων ασθενών οι οποίοι σήμερα είναι στους 20, σύμφωνα και την ενημέρωση. Επίσης 19 είναι με εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς από μεριάς του εκτός των άλλων, έκανε έκκληση στον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι, βοηθώντας έτσι και τις προσπάθειες που γίνονται. Ακόμα αναφέρθηκε και στα ξενοδοχεία που θα κλείσουν λόγω και των εξελίξεων. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν τρεις άνθρωποι, δύο στην Αθήνα και ένας στην Κοζάνη, σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα.
Δείτε live την ενημέρωση



">
">
">
">
">
">
">