Κορωνοϊός: Συγκλονίζει με τα λόγια της ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Συγκλονίζει με τα λόγια της ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία

Συγκλονίζει με τα λόγια της ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία για τον κορωνοϊό. Τι ανέφερε για την κατάσταση εκεί; Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε η ίδια.

Την δική της αγωνία με τον κορωνοϊό έζησε η Στέλλα Τροκάνα που βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και θέλησε να μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και να τα περιγράψει όλα.

Όλα όσα αποκάλυψε η ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία για τον κορωνοϊό και συγκλόνισε με τα λόγια της

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα, «Πρώτα συμπτώματα εμφάνισε ο γιος μου που είναι τεσσάρων χρονών, ο οποίος είχε βήχα, πυρετός και μόλυνση στα μάτια. Είχα πάρει τότε τον γιατρό και μου είχε πει τηλεφωνικά πως αυτά είναι συμπτώματα κορωνοϊού οπότε να καθίσουμε στο σπίτι για 14 μέρες. Αν τα συμπτώματα συνεχιστούν να ξαναπάρουμε τηλέφωνο. Μετά από 14 μέρες εμφάνισα και γω τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Επειδή είμαι έγκυος ξαναπήρα τηλέφωνο, μου είπαν να πάρω στη γραμμή επειγόντων και συμβουλών, όμως, εκεί υπάρχει επιλογή αν είσαι πάνω των 65 να πατήσεις το 1 και αν είσαι κάτω των 65 να περιμένεις. Εγώ περίμενα, δεν απάντησε κάποιος όσες φορές και αν προσπάθησα. Συνολικά περίμενα πάνω από τρεις ώρες».

«Μετά από κάποιες μέρες, επειδή τα συμπτώματα επέμεναν, προσπάθησα να ξαναπάρω και είχαν βάλει καινούργιο μήνυμα. Αυτό έλεγε: “αν έχετε συμπτώματα κορωνοϊού, μην τηλεφωνείτε, μείνετε σπίτι σας και περιμένετε 14 μέρες”. Οπότε πλέον σου απέκλειαν και το ενδεχόμενο να μιλήσεις με κάποιον», ενώ συμπλήρωσε πως «έτσι, δεν ξαναπροσπάθησα. Πλέον έχουν περάσει οι 14 μέρες και είμαστε καλύτερα από συμπτώματα όλοι αλλά τη δεδομένη στιγμή, που ήμασταν άρρωστοι, η αλήθεια είναι πως νιώσαμε λίγο περίεργα». Όσο για τα δικά μας, ο κορωνοϊός επεκτείνεται, η απαγόρευση κυκλοφορίας παρατείνεται, με τις εκκλησίες να παραμένουν κλειστές μέχρι και τις 11 Απριλίου.