Στην δημοσιότητα βγήκε ένα άγνωστο ημερολόγιο που κρατούσε η 35χρονη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. Ενώ, έγινε γνωστό και το καρτέρι που έστηνε έξω από το σπίτι της 34χρονης το 2019, από φωτογραφίες στο κινητό της.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR οι Αρχές ανακάλυψαν ένα ημερολόγιο, όπου έγραφε τις σκέψεις της για τον πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη γράφει «τι θα γίνει με τον πρώην; Με φωνάζει όποτε θέλει. Εξαφανίζεται. Τον κυνηγάνε πολλές. Μου λέει ότι δεν τρέχει κάτι με κάποια. Με κρατάει στα χέρια του. Αυτή πάλι εμφανίστηκε».

Οι Αρχές εικάζουν ότι όταν γράφει «αυτή» αναφέρεται στην Ιωάννα. Ο 40χρονος έχει καταθέσει ήδη στην αστυνομία ότι με την κατηγορούμενη είχαν μια ελεύθερη ερωτική σχέση, ενώ έχει ισχυριστεί ότι δεν είχε επαφή με το θύμα. Δείτε ωστόσο, αποκλειστικά εδώ τι δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Η 35χρονη έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη, αρκετά καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και την παρακολουθούσε. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός.

Μάλιστα, οι λήψεις είναι νυxτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο, αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατοπτεύει.