Απαγωγή 10χρονης: Βιασμός στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης

Έκτακτο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απαγωγή 10χρονης: Βιασμός στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης

Βιασμός στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης για την απαγωγή της Μαρκέλλας. Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε ερωτικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος της 33χρονης που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα.

Συγκεκριμένα η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε ερωτικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Δείτε αναλυτικά τι λένε όλες οι πληροφορίες για την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα που φαίνεται να είναι από το οικογενειακό της περιβάλλον.

πηγή: elefterostypos.gr

Φρίκη στην υπόθεση της Μαρκέλλας: Διώκεται και για ασέλγεια η «κοκκινομάλλα»

Φρίκη στην υπόθεση της Μαρκέλλας, καθώς διώκεται και για ασέλγεια η «κοκκινομάλλα». Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη έχοντας κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Για ασέλγεια κατηγορείται, μεταξύ άλλων αδικημάτων η 33χρονη που φέρεται ότι απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα, την περασμένη Πέμπτη ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Σύμφωνα με την αστυνομία εκτός από την αρπαγή και παράνομη κατακράτηση και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα που σύμφωνα με τις αρχικές περιγραφές ήταν «κοκκινομάλλα», σήμερα έχει κοντό (σχεδόν ξυρισμένο) μαλλί και φαίνεται πως πρόλαβε να αλλάξει την εμφάνιση της για να μην γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 33χρονη εξαπάτησε και έπεισε το μικρό κορίτσι να την ακολουθήσει ενώ όταν πήγαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά της έδωσε ναρκωτικά τα οποία είχε αναμείξει σε κάποιο ρόφημα.

Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη έχοντας κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της Καλαμαριάς αλλά και σε έναν κάδο απορριμμάτων βρήκαν, μεταξύ άλλων, και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και της απελευθέρωσης της 10χρονης.