Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 17χρονης η οποία προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τις 15 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι αποσωληνώθηκε πριν από δύο ημέρες και τη Δευτέρα, μεταφέρθηκε εκτός εντατικής, σε απλό θάλαμο Covid-19.
Σημειώνεται πως η κατάσταση της 17χρονης και η διασωλήνωσή της είχε προβληματίσει έντονα τους γιατρούς καθώς η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η έφηβη δεν αντιμετωπίζει κάποιο υποκείμενο νόσημα γι’αυτό και υπάρχει αισιοδοξία ως προς την κατάσταση της.
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα γηροκομείο στο Μοσχάτο
Συναγερμός σε οίκο ευγηρίας στο Μοσχάτο. 28χρονη υπάλληλος του γηροκομείο βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό εν ώρα βάρδιας με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα.
Στο γηροκομείο, νοσηλεύονται 70 ηλικιωμένοι και μέχρι στιγμής δεν επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος ή η έξοδος. Ο δήμαρχος Μοσχάτου ανακοίνωσε στην ΕΡΤ ότι και η μητέρα του φιλοξενείται στο γηροκομείο.
Τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο προφύλαξης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να μεταβεί στο γηροκομείο.
Η 28χρονη νοσηλεύτρια, η οποία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ανέβασε πυρετό την Παρασκευή πηγαίνοντας να εργαστεί. Μετέβη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού το οποίο βγήκε θετικό το Σάββατο.
Η 28χρονη ενημέρωσε τη μονάδα, που με τη σειρά της ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ. Η νοσηλεύτρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ μέχρι στιγμής κανείς άλλος στη δομή δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. «Απέδρασε» από τον Ευαγγελισμό 26χρονος με κορωνοϊό.
Μάθε επίσης: Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν έγκυος γυναίκα με το δίχρονο παιδί της στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 35χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε να είναι θετική στον ιό από την ιχνηλάτηση επαφών άλλου ατόμου.


">
">
">
">
">
">
">