Σωτήρης Τσιόδρας: Ο λόγος που λείπει από τις καθημερινές ενημερώσεις

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σωτήρης Τσιόδρας: Ο λόγος που λείπει από τις καθημερινές ενημερώσεις

Τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί το γεγονός πως ο Σωτήρης Τσιόδρας λείπει από τις ενημερώσεις, με τις φήμες να παίρνουν φωτιά. Ωστόσο η απάντηση δόθηκε.

Πολλά είναι και τα ερωτήματα για τη σχέση του Μεγάρου Μαξίμου με τον κ. Τσιόδρα, που δέχθηκαν σήμερα τα κυβερνητικά στελέχη. Στην πρώτη του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, ρωτήθηκε για το εάν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης ο κ. Τσιόδρας.

Ο κ. Ταραντίλης ήταν κατηγορηματικός: «Ο κ. Τσιόδρας είναι ηγετική προσωπικότητα σε αυτή την προσπάθεια για να βάλουμε ένα φρένο στην πανδημία και να ξεπεράσουμε την μπόρα».

Σε άλλη ερώτηση με αφορμή την απουσία του από τις συνεντεύξεις Τύπου, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει η παραμικρή κόντρα και ένταση. Ο κ. Τσιόδρας είναι καθημερινώς, διαρκώς «μαζί μας και δίπλα μας», ανέφερε ο υπουργός προσθέτοντας πως αν χρειαστεί, θα απευθυνθεί στους πολίτες.

κορωνοιος

Κορωνοϊός: Ανησυχία λοιμωξιολόγων για τα επόμενα βήματα

Ως γνωστόν, το lockdown παραμένει σε ισχύ και οι λοιμωξιολόγοι παραμένουν επιφυλακτικοί για τα επόμενα βήματα. Ποιες είναι οι σκέψεις για λιανεμπόριο και σχολεία.

Παρά τις αντιδράσεις των εμπόρων, οι ειδικοί είναι έντονα επιφυλακτικοί με το άνοιγμα του λιανεμπορίου και σημειώνουν ότι πρέπει να υπάρξει... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr