Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Μήπως είστε εσείς ο τυχερός;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Απόψε έχει Τζόκερ και ουλάχιστον 600.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας στη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2234ης κλήρωσης.

Επίσης στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε τζακ ποτ και το ποσό των 2.240,12 ευρώ μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής: 2, 5, 6, 8, 36 και Τζόκερ 9.

Δείτε τα αποτελέσματα της τελευταίας κλήρωσης

Κλήρωση Τζόκερ

Διαβάστε εδώ πόσα λεφτά κέρδισε προσφάτως ο παππούς του Γιώργου Μανίκα στο τζόκερ!

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά

Για να παίξετε TZOKEΡ από τον υπολογιστή σας μέσω του tzoker.gr θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε online εγγραφή, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  • Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό.
  • Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
  • Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).
  • Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σαςστο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Η αποψινή κλήρωση, όπως όλες οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Τζόκερ διαδικτυακή κατάθεση

Πως να ξεγελάσεις την τύχη σου και να κερδίσεις το Τζόκερ

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που προτιμάται από παίκτες που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους είναι η επιλογή 5 αριθμών από τους 45 και ταυτόχρονα όλων των ΤΖΟΚΕΡ (επιλογή και των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ). Αυτός ο τρόπος παιξίματος ονομάζεται σύστημα και κοστίζει 10 ευρώ. Με το συγκεκριμένο σύστημα οι παίκτες εξασφαλίζουν ότι θα πιάσουν σίγουρα τον αριθμό Τζόκερ και πλέον κυνηγούν μόνο την πεντάδα. Με το σύστημα αυτό έχετε 19 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσετε το «5+1» σε σχέση με μια απλή στήλη.

Πολλοί έμπειροι παίκτες συχνά συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν κάνουν τις επιλογές τους πάνω στο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ. Εδώ υπάρχουν 2 λογικές που εφαρμόζουν οι παίκτες. Η πρώτη λογική βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι αριθμοί που εμφανίζονται πιο συχνά μάλλον θα ξαναεμφανιστούν και στην επόμενη κλήρωση, άρα θεωρείται ευνοϊκότερο κάποιος να προτιμάει τους «πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς». Η δεύτερη λογική λέει ότι οι αριθμοί της επόμενης κλήρωσης θα είναι μάλλον αυτοί που «έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν» στην κληρωτίδα. Εμείς σας δίνουμε τους αριθμούς και για τις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαμε στο opap.gr και εσείς αποφασίζετε:

  • Οι «πιο συχνά εμφανιζόμενοι αριθμοί» είναι 37, 34, 31, 32, 26 και Τζόκερ το 6.
  • Οι «αριθμοί που έχουν καθυστερήσει πιο πολύ να εμφανιστούν» είναι 44, 19, 23, 6, 24 και Τζόκερ το 14.

Παλιοί νικητές παιχνιδιών λοταρίας λένε ότι για να κερδίσεις πρέπει να επενδύσεις. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, όταν σταθείτε τυχερός και κερδίσετε πίσω περισσότερα χρήματα από όσα παίξατε, τότε είναι η καλύτερη ευκαιρία να προγραμματίσετε το επόμενο παίξιμό σας. Εάν πχ έχετε παίξει 5 ευρώ στο Τζόκερ και κερδίσετε 50 ευρώ, τότε έχετε 45 ευρώ διαθέσιμα να επενδύσετε πίσω στο παιχνίδι. Έτσι όχι μόνο «μέσα» δεν θα μπαίνετε, αλλά στην επόμενη κλήρωση θα συμμετέχετε με αυξημένες πιθανότητες.